Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - krzaczki w dead island

x_x_Sniper_x_x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Dziś pobrałem dead island.

Na początku miałem problemy z inastalacją. Potem jakoś mi się udało.

Nie mniej jednak problemy się nie skończyły.

Wszędzie mam napisy w stylu arabskich krzaczków. Nie wiem jak to określić

Przekopałem wujka i nadal nie znalazłem rozwiązania.

Proszę was o pomoc.

Opublikowano

Jest to niewątpliwie problem z piratem. Spróbuj pobrać Dead Island od jakiegoś sprawdzonego torrenta.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ach tak.

Wiedziałem że zaraz zacznie się fala małych e-penisowców.

To jest moje sumienie czy pobieram i okradam twórców czy nie.

MPC nie popiera piractwa.

Okej zgadzam się. Ale popiera pomoc innym co wasze posty świadczą jest tylko spamem

Niewątpliwie gra nie jest już aż tak świeżo premierowana, więc to nie jest jakiś wielki problem dla Techlandu.

Zwłaszcza że przy dzisiejszym świecie gdy wszystkie koncerny jak Sony czy EA tylko dobierają mi się do kieszeni.

Na razie nie mam pieniędzy gdyż kupiłem preorderowego bubla MOH'a za 220zł, a to jak dla mnie nie jest mało.

Każdy kolejny post ze spamem = raport = 5%.

Jest to niewątpliwie problem z piratem. Spróbuj pobrać Dead Island od jakiegoś sprawdzonego torrenta.

Hm. Pobrałem z najpopularniejszego. Kilka osób już na ten błąd się skarżyło, ale większość nie miała zastrzeżeń.

Czekam na dalsze propozycje.

Opublikowano

Ja pierdole ludzie ! Jeśli nie popieracie piractwa to po chuj tu wchodzicie i piszecie na ten temat ? Czy jest to pomoc dla niego ? - Otóż dla waszej wiadomości nie jest to żadna pomoc.

Po co ma wydać tyle i tyle kasy skoro np. będzie grał w to 2-3 dni? A wyda w tym czasie 150 zł które mógłby w lepszy sposób spożytkować.

Czy jeżeli gram w MC na piracie 1 h dziennie czasami raz w tygodniu to co ? Mam kupić specjalnie MC żeby mieć zasranego skina i wstęp na serwery premium ? Otóż nie! Dla mnie wydawanie kasy na gry to głupota! Jedyną grę jaką kupiłem w ostatnim czasie to FIFA 13 i tylko po to żeby pograć przez neta.

Pozdro. Zaraz i tak poleci spina dzieci którym rodzice dają hajs na wszystko i będą się spinać, że "nie popieramy piractwa".

I zrozumcie, że jeżeli ktoś grzecznie prosi o pomoc to co z tego czy ma pirata czy oryginał? Jeśli macie zamiar pisać "kup grę złodzieju" czy podobnego typu idiotyzmy to won z danego tematu w trymiga.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Nie chcę spamować ale mam wrażenie że to wina pirata. Ja też tak czasem mam. W komentarzach wszystko niby ok a ja coś ma zle. Ew. spróbuj reinstall.

P.S

Może daj screena jak to wygląda, będzie można określić co to jest.

Opublikowano

Ja pierdole ludzie ! Jeśli nie popieracie piractwa to po chuj tu wchodzicie i piszecie na ten temat ? Czy jest to pomoc dla niego ? - Otóż dla waszej wiadomości nie jest to żadna pomoc.

Po co ma wydać tyle i tyle kasy skoro np. będzie grał w to 2-3 dni? A wyda w tym czasie 150 zł które mógłby w lepszy sposób spożytkować.

Czy jeżeli gram w MC na piracie 1 h dziennie czasami raz w tygodniu to co ? Mam kupić specjalnie MC żeby mieć zasranego skina i wstęp na serwery premium ? Otóż nie! Dla mnie wydawanie kasy na gry to głupota! Jedyną grę jaką kupiłem w ostatnim czasie to FIFA 13 i tylko po to żeby pograć przez neta.

Pozdro. Zaraz i tak poleci spina dzieci którym rodzice dają hajs na wszystko i będą się spinać, że "nie popieramy piractwa".

I zrozumcie, że jeżeli ktoś grzecznie prosi o pomoc to co z tego czy ma pirata czy oryginał? Jeśli macie zamiar pisać "kup grę złodzieju" czy podobnego typu idiotyzmy to won z danego tematu w trymiga.

To, że dla ciebie wydawanie kasy na gry to głupota to na szczęście nie norma...

Prosi o pomoc, to mu ją udzielamy. Kupienie gry to najpewniejszy sposób na wyeliminowanie problemu...

Jak cię nie stać na gry, to nie graj. Może i producenci dają ceny wygórowane ale co z tego? Jak nie masz na czekoladę to idziesz do sklepu i ją podpierdalasz?

Pozdro dla wszystkich chujowych złodziei. Taki normalny złodziej to przynajmniej ma jakieś umiejętności. Wy siedzicie wygodnie przed kompem i "zasysacie gierki".

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A ktoś tutaj pomyślał o zainstalowaniu pakietów językowych? Jeszcze można włączyć opcje regionalne i językowe.

Nie wiem czy to wina pirata, ale w większości gier tylko to mi wystarcza.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

To, że dla ciebie wydawanie kasy na gry to głupota to na szczęście nie norma...

Prosi o pomoc, to mu ją udzielamy. Kupienie gry to najpewniejszy sposób na wyeliminowanie problemu...

Jak cię nie stać na gry, to nie graj. Może i producenci dają ceny wygórowane ale co z tego? Jak nie masz na czekoladę to idziesz do sklepu i ją podpierdalasz?

Pozdro dla wszystkich chujowych złodziei. Taki normalny złodziej to przynajmniej ma jakieś umiejętności. Wy siedzicie wygodnie przed kompem i "zasysacie gierki".

Widzę, mały penis coraz bardziej zanika.

5% się chyba szykuje.

A czy ja napisałem że nie wydaje pieniędzy na gry?

Gdyby istniało coś takiego jak prawo zwrotu gry w przypadku zbugowanych i okłamanych bubli to nie ma sprawy.

Problem rozwiązany jeśli chodzi o grę. Gdybym ją kupił to bym się zawiódł bo mi się nie podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...