Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Not to be sold separately- Need for speed: Most Wanted PS3

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem dzisiaj grę na allegro i na okładce jest taki napis "Not to be sold separately" Co oznacza Nie sprzedawać osobno. Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym napisem ? Inne wersje tego nie miały.

Opublikowano

Nie przejmuj sie tym. Tworcy daja to aby postraszyc ludzi, ze niby trafia do wiezienia.

Mozesz sprzedawac jakbys potem pytal ;)

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

A naprzykład ja kupie fife 13 na PS3 , a potem sprzedam a klient chical by sobie pograc online to tylko on będzie grał , czy ja , czy obydwaj ?

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wychodzi na to że ta gra była np w zestawie z konsolą. U mnie taki napis jest na Fifie 13 która była w komplecie z PS3

A naprzykład ja kupie fife 13 na PS3 , a potem sprzedam a klient chical by sobie pograc online to tylko on będzie grał , czy ja , czy obydwaj ?

Nie zagra już online ponieważ Net Password można wykorzystać raz i jest przypisany tylko do jednego konta oring

Opublikowano

Witam zakupiłem dzisiaj grę na allegro i na okładce jest taki napis "Not to be sold separately" Co oznacza Nie sprzedawać osobno. Wytłumaczy mi ktoś o co chodzi z tym napisem ? Inne wersje tego nie miały.

a jak dla mnie to znaczy ze gra była w zestawie z konsola i sprzedawca nie ma prawa jej wyciągnąć i sprzedać osobno bez konsoli bo to zestaw
ciasteczkOOwy.png

Opublikowano

Wychodzi na to że ta gra była np w zestawie z konsolą. U mnie taki napis jest na Fifie 13 która była w komplecie z PS3

Nie zagra już online ponieważ Net Password można wykorzystać raz i jest przypisany tylko do jednego konta oring

Ale zainstalować będzie mógł i zagrać sobie , czy też nie ?

Opublikowano

Ale zainstalować będzie mógł i zagrać sobie , czy też nie ?

Fify nie da się zainstalować na dysku.Zagrać zagra ,ale bez trybu online

Opublikowano

Jeżeli grasz na Single to można spiracić , jak grasz przez online to nie bo bana wyłapiesz na kartę sieciową i już nie skorzystasz z neta na konsoli

Opublikowano

No , dobra powiedzmy , że przerobie konsole a kupie sobie fife 13 bo chce pograć sobie przez neta to też mogą mnie zbanować czy wtedy wszytko Ok ?

Opublikowano

No , dobra powiedzmy , że przerobie konsole a kupie sobie fife 13 bo chce pograć sobie przez neta to też mogą mnie zbanować czy wtedy wszytko Ok ?

Zbanują Ci dostęp do neta pernamętnie

Opublikowano

Tak jak napisał Ci glinka, nie ważne czy odpalisz oryginalną grę czy pobraną kopię, dostęp do neta zostanie zablokowany, też zależy wszystko od przeróbki, na jednej w ogóle nie podłączysz się do neta a na innej podłączysz ale po kolejnym odpaleniu konsoli prawdopodobnie już będziesz miał zablokowany dostęp do neta

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...