Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VanillaCraft/10 slotow[Dedyk][1.4.5][Survival + FB][NonPremium]

SWWR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg VanillaCraft

Info.png

strzalka.gif TYP: FB+Survival

strzalka.gif Sloty: 10

strzalka.gif IP: 46.29.23.78:25615

strzalka.gif Potwory: Tak

strzalka.gif Zwierzęta: Tak

strzalka.gif PvP: Tak

strzalka.gif Premium: Nie

strzalka.gif Nether: Tak

strzalka.gif BialaLista: Nie

Admin.png

Sprawdź !

pluginy.png

Dopasowane !

InfoDOt.png

Szukasz nowego serwera odpowiedniego dla Ciebie i Twoich znajomych ? - Śmiało dołącz i pomóż stworzyć miłą atmosferę !

Opublikowano

Already Playing :3 .

Nick xSasuke ~ mimo , iż mam problem z netem, to mogę powiedzieć , że atmosfera na serwie miła i polecam każdemu kto ma ochotę na coś "innego" :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer , miła i pomocna administracja :) , atmosfera świetna :)

=========================================================

@edit

Spoko gramy , aż po jakimś czasie adminek mówi że jest event , polegał na tym że gracze mają zniszczyc zamek administratorów i ich zabić . Okej , dostaliśmy eq , i walczymy :) Po pierwsze to serwer nie wytrzymał i permisje padły , po czym zaczeli nas wyzywać że to my je zje****śmy itp. Reset serwa , wbijamy a oni zaczynaja pisać teksty "kurw* zjeba*scie nam serwer ! "walczymy jeszczwe raz bo wy kurw* nie umiecie walczyć tylko wygrywacie na lagach". Napisałem im żeby tak nas nie wyzywali , a oni "będe robić co kur** chce itp. po czym dostalem bana ;).

NIE POLECAM !

==========================================================

@edit

Kolego , nie spamuj wiadomościami , bo za to jest warn ...

Wyzywanie hmm.. Wy do mnie piszecie ty kur*o , ty chu*u , ja napisałem "lamusy" i dodałem "bez obrazy" a wy "BAN BAN!" gimbusie

Przeklinanie ? No chyba nie. Pisałeś co 2 zdanie "kur*a , rozjeba"scie nam zamek! , wy "chu*e "

Nie płaczę , tylko piszę to innym , żeby nie odwiedzali takich serwerów jak Twój.

Jakby były wątpliwości to proszę :

http://wrzuc.se/i/50b51ef9ef838

Opublikowano

Ten Up Up to najpierw pomysl a potem napisz bo najpierw wyzywasz a potem placzesz mowie stop to oni nawalaja rozwalili caly zamek i mysla ze koksy

Bana dostales za Wyzywanie i przeklinanie typu lamusy ***** mac itp wiec nie placz teraz

EDIT:

Hhehehe po 1 to nie ja cie wyzywalem tylko ty mnie od lamusow i inne slowa a zreszta napisalem to wyzej

mystic nie podpisze sie poniewaz dla niego dalej jest to fajny server on nie wyzywal tylko ty a to ze placzesz to nie moja sprawa serverow jest duzo idz na inny i graj a nie tu mi placzesz i zasmiecasz mpc

Opublikowano

Hmm serwer zaiste spoko , szkoda, że nie wiedziałem o żadnym evencie :( .

btw. Poznałem tego 'mystic' ... Gość mi się nie podoba :) Jedyna osoba jaką spotkałem w nocy i nawet nie chciał gadać bo (Cytuję) "To nie jest portal randkowy" .

Nic do niego nie mam , ale nie lubię "cwaniaków" .

Co do serwera to Moje zdanie się nie zmienia . Administracja jest spoko ! zostawiłem tabliczkę na działce , żeby HA zniszczył mi dom . Dzisiaj wchodzę i wszystko zrobione dokładnie tak jak chciałem . Mógł się wyprzeć regulaminem albo inną wymówką , a mimo to zrobił bo wystarczyło POPROSIĆ !

Tak czy inaczej jak ktoś ma wątpliwości co do chociażby wejścia i sprawdzenia serwera , to DEMENTUJĘ !

Serwer spoko , można dobrze pograć ... ALE ! Przydałoby się więcej "nocnych" graczy xdd

@EDIT: Mała uwaga dla adminów - Jak włączacie WL , to dopisujcie , że WL on . Zresztą nie widzę sensu zostawiania serwera na WL , bo gracze nie mogą wejść i stracą zainteresowanie .... tak na przyszłość mówię . :)

POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...