Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Robienie Formata Kompa

XdeMoNTツ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chce dzisiaj zrobić formata kompa

Gdy wkładam płytke windows 7 64bit i włączam kompa to nie dzieje się tak jak pierwszy raz robiłem formata

jak zrobić?

Admin Cienia
Opublikowano

Jak sie nie dzieje, nie rozumiem, co masz na myśli się nie dzieje? Albo co sie dzieje zamiast tego co ma się dziać ?

Może grzebałeś w biosie i ustawiłeś bootwanie płyty pod nr2

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano

Spójrz na drugą część mojej wypowiedzi, bo mam wrażenie że przeczytałeś jej do końca.

Opublikowano

Wejdź do biosu (F8, F9, każda płyta inny przycisk) poszukaj w opcjach Device Boot albo czegoś z podobną nazwą, musisz CD/DVD ustawić na 1st (pierwsze miejsce podczas uruchamiania) wtedy wkładasz płytkę i powinno Ci odpalić system z niej.

Admin Cienia
Opublikowano

Osobiście nie polecam robić tobie tego formata, jeśli nie wiesz gdzie włączyć bootowanie z dvd to po drodze możesz coś spierniczyć i skasować to co nie chciałeś :)

Chociaż? Człowiek uczy sie na błędach, wiem to po sobie :)

Opublikowano

Nie wiem jak u Cb ale przy starcie kompa naciskaj szybko F11 i powinno Ci wyskoczyć Stacja Dysków oraz Dysk Twardy naciskasz na 1 i powinno samoistnie Ci się odpalić :D

bk0ZyMF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...