Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje pomocy, natychmiast!

emce.jpg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, was serdecznie. Pragne poznac wasza opinie, gdyz mam dylemat i to nie byle tam jaki w chuj wie kto. Potrzebuje natychmiastowej pomocy w dobraniu odpowiednich okularow. Otoz, moje grube oprawki jebnely, prawe szkielko poszlo. Nie pytajcie o szczegoly, przez ta cala akcje, na boga, stracilem tez moj ulubiony, zielony szaliczek. Tak wiec, na celowniku mam okularki do 300 zl, ale nie moge wybrac. Oczywiscie duze soczewki odpadaja, gdyz coraz wiecej ludzi takowe ma, co doprowadza mnie to tzw. szalu emocjonalnego, a zwazajac na to ze mam depresje dwubiegunowa, potrzebuje troche czasu, by moje emocje sie ustabilizowaly.

Pierwszy na odstrzal idzie ten o to skurwiel,

Bordowe Poma. P

Podoba mi sie wykonczenie, aczkolwiek nie wiem czy kolor przypasuje sie do moich rurek koloru czerwonego. Kurcze, nie moge znalesc takowych, tylko ze czerwonych. Jezeli ktos bylby laskaw, to prosze zapodac.

Drugie leci to cudenko,

Radical Cantrel, kolor czarny

Genialne wykonczenie, sama K. Perry moze zachlystnac sie wlasna slina! Grube oprawki, to wlasnie jest to co lubie, chyba, chyba wybiore te.

Dziekuje wszystkim za uwage!

kh4xi.jpg

Opublikowano

Te drugie są lepsze według mnie. Ogółem lepiej wyglądają.

Tych pierwszych czerwonych też szukałem, ale nic nie znalazłem...Za to allegro mi pompy oferowało :O

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Te drugie są lepsze według mnie. Ogółem lepiej wyglądają.

Tych pierwszych czerwonych też szukałem, ale nic nie znalazłem...Za to allegro mi pompy oferowało :O

Te drugie odrobinke sa za drogie, zastanawia mnie fakt czy znajde podobne u mnie na wiosce, ale kurcze, za zimno jest by wychodzic, a jak juz mowilem, zajebali mi szaliczek ;/

kh4xi.jpg

Opublikowano

mysle ze szaliczek to nie problem, załóż szmate na twarz, owin dookoła pyska i lecisz na śnieżyce bicz. Bierz dwójki ale i tak jestes chujowy.

Opublikowano

mysle ze szaliczek to nie problem, załóż szmate na twarz, owin dookoła pyska i lecisz na śnieżyce bicz. Bierz dwójki ale i tak jestes chujowy.

Reported, nie mam zamiaru sluchac tych paskudnych wyzwisk z ust jakiegos anonimowego dresa! Oburzajace, mam nadzieje, ze moja skarga zostanie pozytywnie rozpatrzona! Oburzajace!!!

kh4xi.jpg

Opublikowano

0ovyek.jpg

Ja bym se takie kupił, ładne stylowe i pięknie się ztapiają z czerwienią, więc będziesz musiał trochę z mordy buraka zrobić :D

te 2 są fajne

No coz, jezeli to cos jest wg ciebie piekne, to zazdroszcze twych prostackich gustow. Mam nadzieje, ze twoje dzieci beda potrafily czytac OP'y ze zrozumieniem.

kh4xi.jpg

Opublikowano

1 lepsze. Ale zanim przejdziesz do kupna okularów poszukaj jakiegoś Starbucks'a w okolicy i zainwestuj w kubek. Nie musisz kawy, kubek wystarczy. Pamiętaj, żeby pokazywać się TYLKO w komplecie kubek w łapie + okulary. Got it?

DOWN

Dobra robota ::D

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

1 lepsze. Ale zanim przejdziesz do kupna okularów poszukaj jakiegoś Starbucks'a w okolicy i zainwestuj w kubek. Nie musisz kawy, kubek wystarczy. Pamiętaj, żeby pokazywać się TYLKO w komplecie kubek w łapie + okulary. Got it?

Codziennie pijam w metrze, przegladajac co nowego w swiecie muzyki na moim zajebiscie eleganckim ipad'zie.

kh4xi.jpg

Opublikowano

No coz, jezeli to cos jest wg ciebie piekne, to zazdroszcze twych prostackich gustow. Mam nadzieje, ze twoje dzieci beda potrafily czytac OP'y ze zrozumieniem.

Dobra sorry, weź już mi tak nie ciśnij, bo się powieszęe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...