Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop i internet z plusa.

lipko111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam 3 pytania odnośne laptopa i internetu z Plusa.

Otóż pierwsze.

Laptop: Problem polega na tym, że mam myszke (nie tą dotykową, tylko kupioną). Gdy podłączam tą myszkę do laptopa to żadna reakcja tylko zapali się lampka od laseru bardzo mocno, potem słabnie i gaśnie. Podłączyłem myszkę od kompa to ciągle się mocne światełko od laseru paliło, ale żadna reakcja jak ruszałem. Na kompie obydwie działają.

drugie pytanie:

Internet: Mam internet z plusa routera. Ściąga mi 300kb/s. Jeśli mi spowolnią neta to jak będzie chodził?

trzecie pytanie:

Internet: Mam tryb nocny 50GB limitu. To jeśli w nocy będę ściągał jakąś gierke lub coś i przymknę laptopa, to będzie dalej ściągało, czy się zatrzyma.

beznazwy1wvb.png
Opublikowano

2)Też mam to zjebane gówno iPlusa i czy z limitem czy bez ściąga tak samo czyli chujowo :D

3) zależy od ustawień zasilania w laptopie.W opcjach zasilania możesz Sobie wyłączyć to.

Opublikowano

2)Też mam to zjebane gówno iPlusa i czy z limitem czy bez ściąga tak samo czyli chujowo :D

3) zależy od ustawień zasilania w laptopie.W opcjach zasilania możesz Sobie wyłączyć to.

300kb.s to nie aż tak źle. ;]

Mi ściągało 10kb.s

beznazwy1wvb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...