Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Odtwarzanie filmów!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie nie , własnie nie wiem, no chyba nie, było sie nie bawic w romowanie sranie i inne tego typu.

Nie root'owałem systemu!!! (jak nie wiesz o co chodzi to wyjdź)

Opublikowano

Symbol klocka z pytajnikiem oznacza często brak danej wtyczki - chcesz film otworzyć w przeglądarce, czy z pamięci telefonu?

W przeglądarce

Może podaj typ pliku? mp4? divix?

No i model telefonu rzecz jasna.

Model to SGS2

Opublikowano

No to jak w przeglądarce to wszystko jasne - nie masz po prostu odpowiedniej wtyczki, w tym wypadku Flash Playera :) Zainstaluj i po sprawie. Jedynie jeśli masz Androida 4.1 JellyBean to nic to nie da, bo wsparcie Adobe się zakończyło już.

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

No to jak w przeglądarce to wszystko jasne - nie masz po prostu odpowiedniej wtyczki, w tym wypadku Flash Playera :) Zainstaluj i po sprawie. Jedynie jeśli masz Androida 4.1 JellyBean to nic to nie da, bo wsparcie Adobe się zakończyło już.

Mam androida 4.0.3 :/

Opublikowano

w czym, zainstalować flash playera nie potrafisz ze sklepu ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wgraj Adobe Flash Player 1.1 . Też tak miałem i jakoś wgranie Flasha zadziałało ^^

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Teraz niektóre przeglądarki już mają wbudowanego Adobe Flash Player zainstaluj sobie Firefoxa na androida i powinno ci śmigać. BTW: Są czasami takie odtwarzacze na stronach internetowych które potrzebują nie tylko AFP tylko jakiś innych składników. Więc zobacz czy na innych stronach z filmami masz tak samo.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...