Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Knight Game

MrPoland

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej chcialem sie zapytac czy wam juz tez nie dziala gra Knight Game tzn czy po wbiciu 8lvl tez nie dostajecie kupony? Ja juz tak mam robilem na inne emaile itp chce wiedziec czy to tylko u mnie czy tez inni tak maja.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Chyba wylaczyli za duzo ludzi robilo programem i ceny szalaly przewidzieli ja juz 3 raz proboje i nic wiec gameforge sie kapnal i wylaczyli jak najszybciej ;x albo druga opcja jest taka ze kody leca alfabetycznie czyli na poczatku bylo 223A-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX a teraz moj osatni kod jest 223Y-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX wiec moze kody sie juz skonczyly i system nie moze wygenerowac nowych niewiem nie mam pojecia przynajmniej wiem ze nie tylko ja ^^

1377531174-U173186.png

Opublikowano

@Up czekam aż kolega wejdzie , może on coś o tym wie , w każdym razie miejmy nadzieję że nie zmienią zdania i do tego 6 czy 9 grudnia to zostawią

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Kuponu już nie można dostać... ( Chyba że ktoś zainstalował przed sobotą, ale.to.maks 1 kupon...). Na instalację był czas do 24, i jak ktoś to zrobił, ma czas do 8 grudnia na wbicie 8 lvl... Czytaliscie wgl. news?

down. tutaj:

board.nostale.pl/board1-nowości-i-ogłoszenia/board42-wydarzenia/79774-kolejny-darmowy-kupon-do-zdobycia-?gra-rycerzy-knight-game?/

Sorka za brak w code, ale pisze z tel. i ciężko takie coś zrobic

wyręczyłem Cię ;)

Opublikowano

@Up

jakoś dzisiaj zarobiłem 8 kuponów :)

@EDIT

25 NosDolarów za darmo!

Od ispread (Product Director) w NosTale,Społeczność,Updates - 19. November 2012

12_11_Cross_Promo_NG_0006_PL.jpg

Zdobądź teraz za darmo 25 NosDolarów! Skorzystaj z okazji! Tylko przez krótki czas!

Pobierz bezpłatną aplikację Gra Rycerzy / Knight Game.

Gdy tylko osiągniesz poziom 8 w Gra Rycerzy / Knight Game,

otrzymasz w podziękowaniu kupon o wartości 25 NosDolarów do NosTale.

Koniec oferty: 08.12.2012, godz. 14:00

Na konto można użyć tylko jednego kuponu. Kupon jest ważny do 09.12.2012.

apple_icon1.pnggoogle_icon1.pngwindows_icon1.png

Gdzie jest napisane tak jak mówisz?

evolution_t%C5%82o.png?height=179&width=320

Lubisz lajki ? Daj mi jednego a na 100% się odwdzięczę tym samym :D

Opublikowano

Juz rozuimem wyjasinam.

http://board.nostale...knight-gameâ/

Kolejny darmowy kupon do zdobycia - ?Gra Rycerzy / Knight Game?

Header_mobile.png

Zgarnij swój darmowy kupon

Masz smartfona?

Jeśli tak, to zgarnij kupon o wartości 3 euro (~12 PLN) do jednej z gier firmy Gameforge!

Jak? To bardzo łatwe:

1) Zainstaluj od 19/11/2012, godz. 14 do 24/11/2012, godz. 14 bezpłatną aplikację ?Gra Rycerzy / Knight Game? na swój smartfon.

2) Gdy tylko osiągniesz poziom 8, otrzymasz od nas darmowy kupon. Oferta kończy się: 08/12/2012.

Kupon ważny jest na wszystkie gry przeglądarkowe oraz MMO firmy Gameforge. Kupon można otrzymać tylko przy pierwszej instalacji.

Dobrej zabawy podczas grania!

Twój zespół Gameforge"

Wiec tak gre mozna bylo pobrac do 24/11/12 zeby dostac kupon mozna ja bylo miec ciagle na komie ale trzeba bylo zainstalowac przed ta data.

Chociaz ze dizisaj zrobilem kupony to znaczy ze porpstu dzisiaj jeszcze dzialalo nie wygaslo i dopiero wygaslo po godzinie 16-17 tak gdzies przestalem dostawac kuponiki wiec nie ma co sie ludzic dzialac nie bedzie czekamy na nowe gry i nowe kupony ^^ Wyjasnione prosze o zamkniecie .

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Tylko 80kk. :( buu, a miało być 250... :<

a tak btw, chce ktoś kupić 80kk za 150 złotych? :3

haha, jak będzie kolejna gra od gf to już pierwszego dnia chyba zauważą drastyczny wzrost 'produkcji' kuponów... ^^

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

Tylko 80?... To ja Tu jedynie jestem no-lajfiem xDD okolo 230kk xD mialo byc 500-700... >< Ehhh glupie nie do czytanie jakbym wiedzial to bym robil wiecej, Dobra Wyjasnione Dzieki zamknijcie temat.

1377531174-U173186.png

Uczeń
Opublikowano

Ja jeszcze dziś rano zarobiłem 7 kuponów, a po szkole już nic... :( al 61 kont z ND mam ;d da mi to jakieś 110 kk czyli akurat na nowe eq xDDDD

18706.png
Opublikowano

Dobra zaczyna sie robic spam "ile wyciagnalem na wbijaniu 8 lvl w grze* xD Juz wiemy ze nie dzaila i nie bedzie dzialac musimy czekac na nowa gre przynajmnwej alll 113 nupkow bedzie na nastpeny raz xD Prosze jeszcze raz o *Zamkniecie tematu* nie piszcie juz nic.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...