Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Ban.

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewny problem. Wczoraj grałem z kolegą i mi zcrashowało grę, a on się wylogował. Wchodzimy ponownie i obydwaj mamy infomację :"Your account has been banned". Weszliśmy na drugie konta stało się to samo i znowu bany !?. O co tutaj może chodzić ? Na stronie mamy staus:active, dlatego takie zdziwienie. Co w tej sytuacji powinniśmy zrobić ?.

Dla pomocnych like !.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

Za pierwszym wyjściem z gry jest blokada na 10 min , drugie to 20/30 min , dalej już nie wiem.

Może zdarzyło Wam się na tyle często wychodzić, że dostaliście bana okresowego?

Jeżeli nie, to pisz do supportu.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Zdaję sobie sprawę że za wyjście z gry jest ban na czas określony, ale my byliśmy w lobby we dwóch w "drużynie" i czekaliśmy aż nam stworzy grę dopiero, nawet nie doszliśmy do przycisku accept. Nawet jeśli za pierwszym razem jest na 10 minut to dlaczego ban na postaci specjalnie stworzonej po tym jak dostałem bana na pierwszą, jest cały czas do teraz, a działo się to wszystko wczoraj koło 22:30

49617363.png

Opublikowano

Za pierwszym wyjściem z gry jest blokada na 10 min , drugie to 20/30 min , dalej już nie wiem.

Może zdarzyło Wam się na tyle często wychodzić, że dostaliście bana okresowego?

Jeżeli nie, to pisz do supportu.

Co do tego to ja mam tak że zawsze mam 10 min :P Wychodziłem pod rząd 4 razy ( w celach własnych) i zawsze tylko 10 min czekam. A co do tego bana to może wykryli jakieś że tak powiem "bugi" ,"hacki" u Ciebie i dlatego go dostałeś, albo jakiś lag. Bo na stronie masz active, a w grze ban :P Nie wiem LOL Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Zakładam że niedługo ci go zdejmą i już :P

l9WHU.png

Opublikowano

Nowe informacje. Dostałem bana na 4 postać :). W tym że stworzyłem nową postać, zalogowałem się, wybrałem practice gdyż chciałem przetestować Boga, wyskoczyło okienko Accept i odrazu po wciśnięciu accept wróciło mnie do okna logowania. Loguje się i ban. Mój kolega tak samo. 3 bany czyli w 3 dni 7 postaci nam zbanowali. To już chyba nie jest normalne ? Co robić ?

49617363.png

Opublikowano

hmm a może ktoś jeszcze ma takie ip jak ty :D ja tak mam np ja kolega następny kolega to samo ip i jak dostaniemy bana to na all :D kompy

4kbucl.png
Opublikowano

hmm a może ktoś jeszcze ma takie ip jak ty :D ja tak mam np ja kolega następny kolega to samo ip i jak dostaniemy bana to na all :D kompy

Coś mi się nie wydaje żeby miał takie samo ip. Najlepszy rozwiązaniem jest napisanie do supportu i tyle.

l9WHU.png

Opublikowano

ja jak odpalilem pierwszy czit do smite to tak mialem :) Pamietam moje 3 pierwsze konta mialem juz guan yu a mi nagle zbanowalo konta po ip pokolei

8709ec53e24606c931c5fe03ab37077f.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...