Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na jakim IV najlepszy obraz?

Legenda.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elko ;) Ile musi mieć TV cali, aby była najlepsza grafika? Bo wiem, że na małych jest słaba. A optymalna na ilu calach?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Gdzies 32 cale ci styknie. Ja gram na takim i grafika jest dobra, bez zadnych urywek.

Btw. W kazdej grze masz mozliwosc ustawienia szerokosci i dlugosci wyswietlanego obrazu.

W tv jest to samo typu 4:3 czy cos w tym stylu.

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Zależy od TV, na odbiornikach które mają mało cali wcale grafika nie wygląda gorzej... nie wiem kto Ci takich bzdur nagadał. Grafika wygląda tak samo tylko patrzysz na większy obraz i łatwiej Ci dostrzec szczegóły.

W zależności od wielkości pokoju, myślę że minimum jakie trzeba mieć to 26" do mniejszego pokoju, +32' do większych pokoi.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Zależy czy telewizor ma FullHD i ile HZ.

U mnie na 40 calach FullHD 100 HZ grafia jest dobra

Kolega ma 55 cali 200 HZ FullHD i też dobra :D

Opublikowano

a jak ja mam 50 hz 32 cali HD i z kabelkiem HDMI to duzo bedzie gorszy niz 100 hz ?

Nie.Ja np różnicy nie widzę siostra ma 50 hz i jest to samo.Raczej gołym okiem nie zobaczysz

Opublikowano

Nie.Ja np różnicy nie widzę siostra ma 50 hz i jest to samo.Raczej gołym okiem nie zobaczysz

Ok, dziękuję za odpowiedź .

1359301966-U737205.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...