Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno PS2

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A którą wersje PSP polecacie? Na każdym modelu mogę podłączyć ją do TV ? I jak to wygląda? Dobrze się tak gra na podłączonej do TV?

Chce kupić PSP i zależy mi na:

niskiej cenie

wifi

możliwość podłączenia do TV

przerobiona

Co polecacie? Może jakieś linki z aukcjami?

Chciałbym się zmieścić w 400zł ale nie wiem czy dam rade.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za 400 zł już kupisz nową 3004, możesz ją podłączyć do kompa i grać przez kompa przez zwykły kabelek i program Remote Joy Lite.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Ja chciałbym używkę w dobrym stanie + może jakieś małe akcesoria typu etui czy coś. Orientujecie się ile stoją?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Tyle to ja sam bez myślenia wiem :D Ale konkretnie wielce się różni 200x od 3000? Warto dać te 100zł więcej?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

3000 ma ulepszony moduł wi-fi

większą gamę kolorów

większy kontrast

ekran nie odbijający światła (widać w słońcu)

ładniejsza

trochę cięższa od 2000

Też mam zamiar kupować PSP i wybieram właśnie 3004, najnowsza z tych zwykłych, obraz jest o wiele wiele ładniejszy, droga wcale nie jest, używaną w dobrym stanie można kupić za 200zł nawet, ale bez gier, etui i zdaje się karty. Ale są też sporo gier, etui, bdb stan, karta 8 GB za ok. 300zł

Opublikowano

Mi na konsolkę taką jak teraz mam 2 mam 2 gry i jeszcze do kupie jakieś , ale aktualne gry to są: Need For Speed Most Wanted oraz Killzone , Polecam ! Zawsze coś , lepsze to niż nic ;]

sygnaturanem3sis.png

Opublikowano

3000 ma ulepszony moduł wi-fi

większą gamę kolorów

większy kontrast

ekran nie odbijający światła (widać w słońcu)

ładniejsza

trochę cięższa od 2000

Też mam zamiar kupować PSP i wybieram właśnie 3004, najnowsza z tych zwykłych, obraz jest o wiele wiele ładniejszy, droga wcale nie jest, używaną w dobrym stanie można kupić za 200zł nawet, ale bez gier, etui i zdaje się karty. Ale są też sporo gier, etui, bdb stan, karta 8 GB za ok. 300zł

Wyślij aukcje z taką PSP za 300zł, wszystko grubo ponad 400zł :D

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Wg. mnie nie warto kupować PS2 bo gry już nie wychodzą i wszystko to słabo wygląda lepiej żebyś sobie dozbierał trochę na PS3 albo kup PSP ;)

Opublikowano

Gry nie wychodza ale i tak jest mnostwo fajnych gier na PS2 mam wiec wiem :P

Tak, tak. To już wiemy. Nie ma to jak szybki zapłon.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Tak PSP da się podłączyć do TV i do tego właśnie jest najlepsza wersja 3000, bo ona ma możliwość przesyłania obrazu w wysokiej jakości. Nie wiem czy dobrze to powiedziałem, ale ogólnie chodzi o to że wersje starsze niż 3000 mają słabą jakość po podłączeniu do telewizora.

Opublikowano

Tak, masz rację ale różnica nie jest kolosalna - lepszym rozwiązaniem będzie podłączenie do PC, bo nie potrzebujesz dodatkowych kabli jak w przypadku TV.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

No niby tak ale ja planuje kupić konsole już kablem do TV lub go dokupić osobno, chce to przetestować :)

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Ale tego kabla w zestawie nie dostaniesz jeśli kupisz np. oryginalną konsole. Może ktoś ewentualnie dorzucić bo sam kupił sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...