Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot - alieny,skrzynki bonusowe POMOC

bobert12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbymwas poprosić doświadczeni uzytkownicy o bota do darkorbit jakiegos najlepszego-niewykrywalnego ja juz od 5 godzin szukam i nic skonczyl mi sie trial ibot 4.86 szukalem cracka i do niego i do mniejszych wersji i nic , probowalem takze pdbot , udobot , biobot , DEZbot i zaden nie dziala nie wiem czy sie "wyłaczyły" czy cos sie z nimi stało , nie mam juz nerwow antywirek nabil mi juz z 300 wirusow pulpit caly zasmiecony pareNAŚcie kart otwartych i nic , Prosiłbym równiez gdy podacie jakies linki zebyscie mieli 100% pewność ze to działa

O Wszelkie dodatkowe informacji pytajcie w miare mozliwosci i tego co dzis próbowałem odpowiem.

Użyczcie :)

Opublikowano

Darmowych botów już nie ma (ewentualnie jest boxybot ale aktualnie jest off i nie wiadomo kiedy znowu będzie działał), są tylko płatne.

1) Pbdo bot - według mnie najlepszy, najwięcej funkcji, bardziej zaawansowany od konkurencji. Licencja dożywotnia, cena 25 euro.

http://www.pbdo-bot.com

2) Ibot, bardzo szybkie aktualizacje, prostszy w obsłudze od pbdo ale ma mniej funkcji. Licencja na 30 dni (no GG) ~10$. http://www.profibot.net

3) Kbot, to samo co ibot ale wolniejsze aktualizacje. Licencja na 11 lat, (no GG) ~40zł.

reklama

Opublikowano

@up

Na początku używałem ibota i jest ok, szczególnie te błyskawiczne aktualizacje ale teraz przerzuciłem się na pbdo i jak masz dobry task to jest o niebo lepszy.

reklama

Opublikowano

Według moich testów ibot jest najlepszym i najbezpieczniejszym botem no ale niestety najdroższym. Jak widać cena równa jest jakości

jakiś ty dzieciak -.- i pomyśleć, że zajmujesz się botami -.- wszystko zależy jak używasz bota i że bot jest aktualizowany -.-

@topic pbdo jest trudny w obsłudze, udobot, biobot nie działają już hohohoh i jeszcze dłużej a jakiś DEZbot to nie znam pewnie kradziejka kont, ogólnie działają 3 boty

kbot, ibot i pbdo bot, kbot i ibot to blizniaki.

sygnacu.jpg

Opublikowano

jakiś ty dzieciak -.- i pomyśleć, że zajmujesz się botami -.- wszystko zależy jak używasz bota i że bot jest aktualizowany -.-

@topic pbdo jest trudny w obsłudze, udobot, biobot nie działają już hohohoh i jeszcze dłużej a jakiś DEZbot to nie znam pewnie kradziejka kont, ogólnie działają 3 boty

kbot, ibot i pbdo bot, kbot i ibot to blizniaki.

Ja dzieciak? Niby co takiego powiedziałem?

Wszystko bazuje na doświadczeniach z gry więc nie sądzę żeby jakiś mpc-spamer miał rację podważając moje oczywiste i wszystkim znane wnioski.

Opublikowano

Ja dzieciak? Niby co takiego powiedziałem?

Wszystko bazuje na doświadczeniach z gry więc nie sądzę żeby jakiś mpc-spamer miał rację podważając moje oczywiste i wszystkim znane wnioski.

No fakt ty tylko się pokazujesz jak ktoś pisze jaki bot najlepszy ? I widzisz okazję do zarobku. Co takiego powiedziałeś ? "Wedle moich testów" twoje testy o kant dupy idzie se roztłuc -.- każdy bot jest wykryty dla twojej świadomości tylko trzeba wiedzieć jak używać.

sygnacu.jpg

Opublikowano

ale to oznacza ze nie ma zadnej opcji zcrackowania jakiejs wersji np ibota nawet jezeliby to mialo byc co 24h, czy przy kazdym uruchomieniu byle działało

Opublikowano

No fakt ty tylko się pokazujesz jak ktoś pisze jaki bot najlepszy ? I widzisz okazję do zarobku. Co takiego powiedziałeś ? "Wedle moich testów" twoje testy o kant dupy idzie se roztłuc -.- każdy bot jest wykryty dla twojej świadomości tylko trzeba wiedzieć jak używać.

Czyli twierdzisz że ja nie mam racji? Nie uważam się za jakiegoś wżniaka ale gram w darkorbit od 5 lat i używałem do tej gry każdego bota jaki wyszedł na światło dzienne.

A jeśli chodzi o moje testy: ci którzy śledzą epvp wiedzą jak one się odbywały.

Otóż odpaliłem w tym samym czasie na takich samych kontach (nowo założonych) bota: boxybot, ibot, kbot i pbdo-bot

Jaki jest obecny rezultat? Konto bocone na kbocie dostało bana dlatego konto początkowo bocone na boxybocie puściłem na kbocie i także zostało zbanowane (czyli kbot spowodował 2 bany).

Konto bocone przez pbdo-boa nie ma bana ale miało dłuuuuugą przerwę przez aktualizacje.

Natomiast konto bocone przez ibota trzyma się świetnie i lata niemalże 24/h

Nadal chcesz coś podważyć?

Opublikowano

Nadal chcesz coś podważyć?

Tak bo na kbocie idzie o wiele mniej zarobić niż na ibocie -.- bany to kwestia szczęścia ja miałem 200kont po 100 na kbocie i 100 na ibocie na konta z ibota dostalem same bany a na kbocie nie, też przeprowadziłem sobie test.

sygnacu.jpg

Opublikowano

ale to oznacza ze nie ma zadnej opcji zcrackowania jakiejs wersji np ibota nawet jezeliby to mialo byc co 24h, czy przy kazdym uruchomieniu byle działało

hmmm?

Opublikowano

Nie ma żadnego cracka do ibota (przynajmniej publicznie) i cracki na tym forum są zakazane.

reklama

Opublikowano

Witam chciałbymwas poprosić doświadczeni uzytkownicy o bota do darkorbit jakiegos najlepszego-niewykrywalnego ja juz od 5 godzin szukam i nic skonczyl mi sie trial ibot 4.86 szukalem cracka i do niego i do mniejszych wersji i nic , probowalem takze pdbot , udobot , biobot , DEZbot i zaden nie dziala nie wiem czy sie "wyłaczyły" czy cos sie z nimi stało , nie mam juz nerwow antywirek nabil mi juz z 300 wirusow pulpit caly zasmiecony pareNAŚcie kart otwartych i nic , Prosiłbym równiez gdy podacie jakies linki zebyscie mieli 100% pewność ze to działa

O Wszelkie dodatkowe informacji pytajcie w miare mozliwosci i tego co dzis próbowałem odpowiem.

Użyczcie :)

napisz na gg 15752122 wszystko wyjaśnie.

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...