Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania - Samsung galaxy Ace 2

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiem, że ace 2 nie ma gorilli glass. Czy ten ekran, który posiada jest dobry, czy lepiej dokupić folie ochronną. Strasznie nie lubie rys, pomóżcie.
  2. Czy będzie możliwa aktualizacja do android 4.1 albo chociaż 4.0? Jeśli tak to kiedy mniej więcej

Daje 10 lajków osobie, która odpowie krótko zwięźle i na temat na te 2 pytania. Pozdrawiam Adam

Opublikowano

1.Folia okropnie wygląda, po prostu szanuj telefon a nie będzie potrzebna. W ogóle trudno zarysować telefon jak dla mnie. Mam swój 1 rok i zero rys.

2.Jest taka możliwość

Opublikowano

1 jak ci pasuje to kupuj, nie zaszkodzi

2 nigdy nie będzie miał 4.0 , ale JB 4.1 przewidywany... kiedyś tam ;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Bywalec
Opublikowano

A czy szkło ekranu jest tak dobre jak gorilla glass?

Z własnego doświadczenia wiem, że ekran z najnowszą i najnowocześniejszą Gorilla Glass 2, jest się wstanie porysować.

Więc najlepszym wyborem będzie zakupić folię ochronną + nie być obojętny w jakim otoczeniu trzymamy nasz telefon.

Trzeba uważać, aby przypadkiem nie nosić urządzenia w kieszeni, w której może znajdować się coś ostrego np. klucze do domu, lub

kawałki piasku czy żwiru. Powodzenia w dbaniu o swojego smartphone!

Opublikowano

Gorilla Glass często jest tylko picem, folia tylko przeszkadza w użytkowaniu, ja swojego Desire nosiłem z kluczami i innymi tego typu rzeczami a rysy mam tylko na aluminium z przodu, bo ekran to jest pancerny ;D, w innych telefonach (Xperia U, X8 i Neo V) nie miałem też praktycznie żadnych rys, moja siostra tylko trochę porysowała tą U bo nosi w torebce, koledzy na szajsungi też nie narzekają ;).

Opublikowano

aktualizacja do 4.1 bedzie w styczniu dla modeli ace 2 i mini 2 ;) powiem ci że mam mini 2 i mimo braku gorilla glass na ekranie nie mam ani jednej ryski ;)

nie zakładam zadnych foli bo jak sie po tym dziadostwie jezdzi palcem to aż ciary przechodzą.

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...