Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze zabawne sytuacje i faile z dnia codziennego.

squah :')

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

W tym temacie możecie pochwalić się zabawnymi sytuacjami i failami z dnia codziennego.

Każdy post niezwiązany z tematem, spam i flamewar będzie zgłaszany i karany warnem 5%.

Gdy chcecie pochwalić się bólem jakiego doznaliście, piszcie

tu.

Game Over

Opublikowano

Przyszedłem do szkoły a tam mi powiedzieli "dzisiaj niedziela, nie ma zajęć".

A tak na serio to mój kolega dzisiaj się potknął i poleciał na starszą panią przed nim. Było fajnie :D

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Stojąc samemu na przystanku droga wydaje się tak pusta, wyłaniający się zza zakrętu samochód wyrywa z zamyślenia jedzie za szybko, dziewczyna siedząca na miejscu pasażera krzyczy coś nieustannie do kierowcy wymachując rękami . Samochód przyśpiesza jeszcze bardziej nagle otwierają się drzwi i młody mężczyzna wypada z samochodu, przeturlał się po Twardej nawierzchni, w tym czasie samochód stanął, chłopak w kilku susach dopada do drzwi i rozmachem je otwiera, Słyszę krzyki gdy nachyla się do środka a po chwili Dziewczyna zostaje wyszarpnięta zaczyna tarzać się po ziemi i rzucać na wszystkie strony, chłopak wrzeszczy. Po chwili biegnę już w kierunku pobojowiska krzyki cichną, przyspieszam jeszcze czując jak gotuje się krew i w końcu dotarłszy na miejsce zamieram oniemiały nie wierząc w to co widzę, dwoje ludzi wtulonych w siebie jakby widzieli się po raz pierwszy od bardzo bardzo dawna. Nie zapominasz o niczym przepraszasz i odchodzisz pomimo nurtujących Cię pytań.

Tak że ten, no , nudy ^^

16k7y4p.png

Opublikowano

Tego się nie da opisać, trzeba to widzieć na własne oczy ;p

Chociażby wybryki pewnego osobnika w wieku 15 lat, płci męskiej, który swoim specyficznym zachowaniem rozpierdala każdego na łopatki, nawet nauczycieli ;p

Ostatnio mieliśmy scenkę o papierosach, z księdzem natankiem, św. piotrem i szatanem oraz palaczem, ten osobnik był szatanem, na głowie miał rogi jak szatan, ale z papierosów,

nauczyciele na przedstawieniach wszystkich klas się tylko uśmiechali, u nas na początku też tak było , jednakże jak wyłonił się on w swoim magicznym przebraniu,

dres + rogi z papierosów, nic nie powiedział, a wszyscy płakali ze śmiechu, jak zaczął mówić, tekst zapominał i odchylał bluzę z kapturem zasłaniając się (tak jakby chciał żeby nikt nie widział)

i czytając swoją rolę. Mówiliśmy mu że na pewno nikt nie widział że czytał, a on odpowiadał, no wiem, bo ja specjalnie tak patrzyłem żeby nikt nie widział ;D

Zlewa w cholere, te wszystkie rzeczy sprawiły że ludzie nonstop się śmiali, mało tego płakali ze śmiechu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...