Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] top 9 itp pl3

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc zainteresowało mnie dzisiaj jak tam z warnami w top 10 pewnie większości z was wiek co to za program ale nie oto mi chodzi z top 10 osoby maja bany permamentne (3) a dalej grają i to nie ttylko top 10 o co chodzi ? za pomoc like

x

Opublikowano

wiem ale do kogo te piniądze poszły? moze to feniksa on ma panel admina

@edit a może wie ktoś coś więcej ?

x

Opublikowano

Np. konto top1 XtremeDuszka zostało odbanowane, dokładnie nie wiem jak, ale podejrzewam że poszło parę złoty;)

To był ban na miesiąc, po 30 dniach konta zostały odbanowane

Opublikowano

a propos banów, da się jakoś sprawdzić czy ma się warna? Wiem że kiedyś był jakiś programik ale nie pamiętam nazwy.

reklama

Opublikowano

Np. konto top1 XtremeDuszka zostało odbanowane, dokładnie nie wiem jak, ale podejrzewam że poszło parę złoty;)

No to sobie podejrzewaj jak nie wiesz jak było ;x

Nie poszło żadnej kasy. Po prostu sprawa została wyjaśniona

1355697137-U769566.png

Opublikowano

a co ty xtryme duszek jesteś że wiesz to po pierwsze a po drugie to nie tylko xtryme duszek ma 3 bany tylko 6 osób z top 10

x

Opublikowano

U ruskich kupujesz unbana , nic specjalnego :] .

Masz kasę to cie nie zbanują :D

a czego ruskie nia mają jak coś chcesz w do osiągnąć to tylko do ruskich :)

x

Opublikowano

a co ty xtryme duszek jesteś że wiesz to po pierwsze a po drugie to nie tylko xtryme duszek ma 3 bany tylko 6 osób z top 10

Xtreme ma 3 bany ?

Hmm ciekawe..

Nie nie jestem xtreme:) Po prostu wiem i tyle.

1355697137-U769566.png

Opublikowano

Xtreme ma 3 bany ?

Hmm ciekawe..

Nie nie jestem xtreme:) Po prostu wiem i tyle.

i to nie tylko on poszukaj sobie programu do patrzenia ile ma ktoś banów to sobie zobaczyś konto xtryma i innych wogule niepowinno istnieć

x

Opublikowano

Cześc zainteresowało mnie dzisiaj jak tam z warnami w top 10 pewnie większości z was wiek co to za program ale nie oto mi chodzi z top 10 osoby maja bany permamentne (3) a dalej grają i to nie ttylko top 10 o co chodzi ? za pomoc like

To działa tak BIGPOINT SZANUJE graczy któży topią po 1000-2000 zł miesięcznie takich graczy to nie banują ponieważ mają z tego zysk ;) a oni jadą na botach 24h/7dni Moja rada taka kup sobie PBDO-bot rób to samo zbanują cię załuż nowe konto i rub dalej to samo ;) .

Zbieram like + ;]

Opublikowano

"Odbania" August i wyłącznie aby on . Więc pisać do niego , Cena za Obanowanie Konta to koszt około 200 zł .

a jakiś kon takt do tego augusta ??

x

Opublikowano

witam gracze z top 10 przeważnie maja zabezpieczenia na nie dostanie bana maja znajomosci w BP

Kurwa sam masz jakieś znajomości -.- Te znajomości to konto bankowe i pieniądze za które idą przelewy do portfela w BP. Miałem kiedyś BA w klanie (Hornissan może ktoś pamięta) i trudno mu było załatwić zmianę nicku zarządcy klanu na forum bo kupił konto a na forum miał nick coś w style jedźBananyMurzynie

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...