Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Próba wyjścia z Elo Hell, sezon 3.

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

staram sie byc dla was mily a wy tylko mnie obrazacie od napinaczy co jest z wami nie tak? to forum schodzi na psy

Niestety wszystkich tutaj zżera zazdrość, ja na ten przykład doceniam twój wkład jaki musiałeś włożyć w "zrobieniu" tych statystyk !

Opublikowano

Niestety wszystkich tutaj zżera zazdrość, ja na ten przykład doceniam twój wkład jaki musiałeś włożyć w "zrobieniu" tych statystyk !

dziekuje, dla takich ludzi staram sie pomagac na tym forum

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

JESTES SLABY AD KARY KARZDY UMIE

ZRUB TAKIE STATY DRZUNGLEREM

Junglerem powinno się starać oddawać jak najwięcej killi takiego adc... itd moje zdanie i go nie zmienię i ostatnio często gram w jungli , jaxem łatwo wygrać grę :P wystarczy trochę głupoty drużyny przeciwnej lub 1 malutki błąd.

a co do @top życzę powodzenia i wcale słaby nie jesteś jak to ujął ten którego post cytuje.

@Darrkaj - Postanowiłem od teraz ignorować i nie czytać twoich postów :) bo przez ciebie w końcu wyłapie warna bo mi ciśnienie zbyt skoczy i napisze coś...

w ogóle po co się z nim kłócicie? tez nie wiem po co ja to pisze ale ok postaram się ignorować tak jak to zresztą próbuje robić w lolu.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie graj ad carry , ja tez gralem to byl moj blad ,pozniej wstawie ss ad carry niema mozliwosci wycarowac gry bez naprawde duzegofeeda na start zaraz bedziecie hejtowac bla bla nieda sie i tyle bo nooby na tym elo nawet sie wbic boja, jak chcesz carrowac polecam olafa alb ochogatha na midzie lub topie ;)

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

chogathem ciezko, sam gram mida i juz kilka gier pod rząd ze statystykami 14/5 (w każdej grze coś około tego) przegrywam bo poprostu nie ma dmg w teamie, a potrzebny jest jakis tank..(build ap+hp)

Opublikowano

Jak chcesz carrować to Kata, Akali, Ryze, Lee, Evelynn, Darius

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...