Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Próba wyjścia z Elo Hell, sezon 3.

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie będę zamieszczał screeny moich gier w lolu. Obecnie mam ok. 1.1k elo, dziś wspiąłem się nieco wyżej, bo przedwczoraj stałem na 900 elo. Mój nick w grze to : Landiago , gram zazwyczaj AD Carry.

Aktualizacja z dnia: 25.11.12 r 15:15

MOJE AKTUALNE ELO WYNOSI: 1177

WYGRANE: 56

PRZEGRANE: 50

STATYSTYKI:

elohellr.png

HISTORIA OSTATNICH GIER:

26.11.12

matchhistory.png

27.11.12

rankeds.png

Czy mi się uda? Zobaczymy.

Opublikowano

I tak daleko pewnie nie zajdziesz bo od 1200 to gorsze trolle niz na 800 elo są. Myślą że są prosami, a na 800 przynajmniej ktoś się stara wyjść.

Opublikowano

I ogarniętym juglerem takie może zrobić.Faktem jest że funkcja juglera jest najtrudniejsza i od niego zależą losy gry.Co do tematu to ładnie grasz, ale z czasem zacznie dobierać Ci coraz lepszych przeciwników (co najważniejsze trudniejszych graczy w teamie) i nie będzie tak różowo.

Opublikowano

JESTES SLABY AD KARY KARZDY UMIE

ZRUB TAKIE STATY DRZUNGLEREM

W

Weź w słownik otr. zainwestuj.

Zobaczymy jak Ci pójdzie. :)

Opublikowano

No ładnie : :D Czekam na diamencika ;P.

PS.

Czemu chowasz staty 2/7 Teemem?

Pokazuję tylko rankedy. Wszystkie inne będą "chowane"

Opublikowano

I ogarniętym juglerem takie może zrobić.Faktem jest że funkcja juglera jest najtrudniejsza i od niego zależą losy gry.

Ja dzisiaj 18/1 cho gathem + gank all lane i praktycznie darmowe elo :D

Tylko dziwi mnie jedno. Jak można spaść aż do 800 elo... Według mnie to trzeba się starać żeby tak zlecieć...

Wcale nie trzeba się starać, uwierz mi, łatwiej tam trafić niż ci się wydaje :>

A co do tematu chętnie popatrzę jak ci to idzie :P

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja Lee sinem na początku mialem 4/0, potem troszkę się poświęcałem i wpieprzałem się pierwszy tfy. A do tego padły dwie penty w tym meczu dla enemy. ^^ Diana i Varus.

Opublikowano

rankeds.png

Uploaded with ImageShack.us

Następny dzień, przejebane, stoczyłem dwie gry z psycholami. Pierwsza gra Corki, z pseudojanką, którą znalazłem na czacie Looking for group, gdy opierdoliłem ją za "no help" ta się poplakała i poszła feedować. Druga gra to już inna historia, mój team uparł się na invade, co z tego wyszło? 0/4 dla enemy, potem poszło jak z płatka, nikt nie ogarniał. Ezem szło gładko, druga gra już nie, mój wróg z linii Corki miał do 30 min 13/2, lecz potem poszło jak z płatka, miał już 13/10. To nie koniec, gra trwała 50 minut, mieliśmy okropny push ze strony minionów, 0 turretów, ale daliśmy radę.

Opublikowano

JESTES SLABY AD KARY KARZDY UMIE

ZRUB TAKIE STATY DRZUNGLEREM

ty jestes słabszy bo nie potrafisz użyć słownika, co do gry fajnie ja własnie przed adc próboję sie wybic

TXJBZGl4ZGVfX19ldW5lX19fMjQyX19fTlVMTF9fXzJfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

I tak daleko pewnie nie zajdziesz bo od 1200 to gorsze trolle niz na 800 elo są. Myślą że są prosami, a na 800 przynajmniej ktoś się stara wyjść.

Wystarczy trafić klika pierwszych gier na AFk, troll (-50 elo za każdy mecz ) po kilku takich meczach masz elo mniejsze niż 1000

Opublikowano

ja spadłem na 900 a potem od razu na 2k elo sie wybilem bo tylko umiejetnosci sie licza a jak sie jest noob to zostaniesz na elo na ktorym jestes

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

ja spadłem na 900 a potem od razu na 2k elo sie wybilem bo tylko umiejetnosci sie licza a jak sie jest noob to zostaniesz na elo na ktorym jestes

Gówno prawda:)

Liczy sie team, co z tego jak sie wyfeedujesz 10/0 na bocie jak solo top przegrywa 0/10 ?

Opublikowano

najlepsi gracze są na 900 / 1700+ elo i w 100% jest to prawdą.

90% meczy po 1h +, brak trolli itd. Najgorzej jest na 1200 elo ( wczoraj nabiłem 1250[ na koniec s2 miałem 612 elo ] ) i powiem wam, że w 5 meczach pod rząd było pełno trolli po 0/9 w 10 minucie. Jak tu wygrać, skoro irelia dashuje do ad carry i składa go na 4 aa. ( trinity, wit's end, ie, merce, w 20 minucie ). Najgorsze jest to, że wygrywam kilka meczy, a potem znowu 1150 elo...

Opublikowano

Gówno prawda:)

Liczy sie team, co z tego jak sie wyfeedujesz 10/0 na bocie jak solo top przegrywa 0/10 ?

hahaa ja z 900 elo sam druzyne karowalem a raz gralem 3v5 i pozostali feedowali i tak wygrywalem, a to ze grac nie umiesz to nie moja wina !!!

4to7r2K.png

Opublikowano

@top

załóż taki temat, albo daj screeny jak zajebiście carrujesz

Opublikowano

@top

załóż taki temat, albo daj screeny jak zajebiście carrujesz

spoko mam screeny gdzie trynda 178 killi i 1 dead a gralismy 3v5 dwie godziny i tak wygralem

4to7r2K.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...