Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][25.11.2012] SiroSix Public V1.1.7

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

SiroSix Public v1.1.7

1319585492-U316606.png

Changes:
- updated for nexon
- alot function now vip only because i dont want so many hacker now.
- fixed some functions, etc
- removed chams & speedroll (will be readded soon) but wallhack is still in the hack.
- chams added again & crashes fixed ( thanks to fail7 for publishing something helpfull )
- Fixed Fog, zombieopk position are now changeable, unl.ammo & rapidfire is now public
- Improvements to D3D hook should work for all systems now, less lagg & other small changes
- Fixed problems for some users that no menu appears
- Updated (not sure if works for all)
- removed some D3D functions and unlammo&rapidfire is now again vip only
- updated & fixed xp esp works now without norecoil fine
- Nearly all functions are avaible for public now for 2 days
- Some Functions are VIP Only again.

1319585534-U316606.png

pub142.png

1319585591-U316606.png

Windows 7 Ultimate x64 bit

1319585614-U316606.png

https://www.virustotal.com/file/6f89740eb8310f287b114a2a48ac1bf06af2e904ef5f59da24c75bedab3913f6/analysis/1353853913/

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/ef93b3098c230094e1f3137cff4dc761e36a5993

1319585635-U316606.png

http://ul.to/eeniehvw

Opublikowano

Tak to jest jak się chce zarobić na takim gównie.

Wstaw na inny upload. Inaczej przejdzie to przed globala.

@UP na lajki liczy ?

Poprzedni temat miał 40% mimo, że jest dozwolone 40% to go zamknął i teraz otworzył inny, żeby lajki zbierać.. eh..

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@bartaz !!! Serwis nie działał (a teraz to się czesto zgadza z ul ) ^^

Macie normalny download i skan

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/e6b2d375388c2fd0e8015904b7e2785b8568e014

Download:

SiroSix.rar

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

b4rt4z jaki ty jesteś głupi. Jakaś osoba napisała temat z cheatem sirosixa w wersji 1.1.7 i adre zamknął, bo było 40% w skanie, a gdzie kurwa w regulaminie jest to zabronione?

bartaz nie udzielaj się i nie liż już dupy.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

@hacker oraz speaker

Mam w dupie te wasze "lajki" czy jak wy to tam nazywacie. nie zależy mi na tym i ja na tym nie zarabiam bo to pierwsze nieopłacalne, a jak chcesz iść z tym do globala to proszę bardzo, droga wolna, ale zauważ jedno, że ten hosting plików nie jest zabroniony tak samo jak hotfile czy też inne tego typu hostingi.Poprzedni temat zamknąłem bo było ponad 40% + brak generatora a ten nawet 40% nie ma więc się jednym słowem odpier*****e się wreszcie bo jesteście żałośni. Tyle na ten temat.

@UP

Byłeś moderatorem to dobrze wiesz, że skan nie może przekroczyć 40% więc teraz nie rób z siebie idioty.

@down

Ty mi dawałeś source i ja Tobie więc tu teraz nie wymyślaj, że Ty wszystko. A co do injectora to teraz udajesz niewiniątka co ? pseudo coderze. tak fakt, dałeś mi bazę na ten injector przy czym pisałeś, że to ty go napisałeś, więc kto tu kogo robi w ***** ? sam się sprzedałeś n4p.

I na prawdę warto robić z siebie idiotę ? byłeś MODERATOREM i dobrze wiesz, że jest zakaz +40% więc się ogarnij bo jesteś żałosny.

@

dwa neoski ? ty i speaker świetnie do siebie pasujecie. i teraz się już nie tłumacz z tym injectorem bo dobrze wiesz gdzie to już mam.

ja w przeciwieństwie do ciebie dalej się uczę a nie tak jak ty stoisz w miejscu i spadasz na dno. wiem to przykre ale co poradzić ? ja nic nie potrafię ? oj.. lepiej spójrz na siebie. każdy z nas kiedyś uczynił jakieś C&P ale ja w przeciwieństwie do ciebie umiem się do tego przyznać.

"nie ma w regulaminie " jesteś tego pewien ? to lepiej spójrz dokładnie i skończ bo widać, że to dla ciebie za trudne, aż przykre.

Opublikowano

@2UP Jako kid powinieneś dawać przykład. A nas w konia, że dałeś dobry skan. Wcześniejszy skan miał ponad 50%!!!

Aha i jeszcze coś nigdzie w regulaminie nie ma, że skan musi mieć do 40% hłehłe

@UP czytaj ze zrozumieniem ^^

"Jakaś osoba napisała temat z cheatem sirosixa w wersji 1.1.7 i adre zamknął, bo było 40% w skanie"

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Pasjonat
Opublikowano

Neokidy maja beef z Gimbaza.

Lepiej powiedzcie czy tez macie crasha i czy widac u was menu?

No ja mam napis sirosix a reszty menu brak.

Łam zasady.

ca6e13cfa8ed.gif

Opublikowano

@AdrenalinaPL

no faktycznie zastanawiam się co złego zrobiłem wstawiając hack SiroSix'a na MPC.

mógłbyś mi w punktach wyszczególnić błędy, które popełniłem. będę baaaardzo wdzięczny...

//Pisz na pw do niego w takich sprawach ||Epean

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...