Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TOOL]reloggeros

_VergiL_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

155131.jpeg

Reloggeros jest to program który sam sie loguje do silka , przepisuje kod z obrazka ...

1. Rejestrujecie seie na stronie www.reloggeros.com

2. Ściągacie Reloggeros i Reloggeros Updater . Link

3. Właczacie Reloggeros

4. Instalujecie Reloggeros Updater.

5. Właczacie Reloggeros i ustawiacie , w zaleznoscia jakiego bota uzywacie , testosterona cze softa , wpisujecie Reloggeros Account , Reloggeros Password (czyli hasła jakie załozyliście na stronie ) wybieracie folder gdzie macie silka.

relog13li3.png

6.Tu wpisujecie Sro Id , Sro PW , dajecie add i wybieracie Server , chracter name i wciskacie +

relog12la3.png

7.wybieracie start i możecie od kompa odejść reloggeros będzie sam sie do silka logował , przepisywał kod z obrazka , po zalogowanie wybieze postać i właczy bota.

Skan :

reloggeros

reloggeros updater

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Dlaczego nie sciagac? Program działa, a skany są czyste.

I takie moje pytanko: Czy da sie zminimalizowac gre (aby robic cos przez ten czas na kompie) i zeby sie logowało?

Opublikowano

To jest dobre pod tym wzgledem ze jak jesteś w szkole , pracy ... i jak dostaniesz dc to on wyłącza grę i sie loguje ;p

Ale minusem jest to ze jak on sie loguje nic nie można na kompie robić ;/

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Program działa hehe... Potwierdzam, bo sam sprawdzałem. A co do szybkości to mogli się bardziej postarać :/

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Opublikowano

To zaraz ci sie skończy bo tego jest 99 dni testowych . A potem nie wiem czy nowe konto trzeba założyć czy format ...

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

No to prawda przy dekodowaniu czesto sie zwiesza . Ale ogólnie spoko jest .

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Pier... takie głupoty ze aż sie czytać nie chce ... Tyle osób z tego korzysta i ani jeden nie narzekał !

A zresztą nie chcecie to nie uzwajacie . Ja z tego korzystam 1,5 miesiąca i nic nie straciłem , a na pewno nie konto . Jak sie jest taka pierdołą i ściągacie co popadnie , to potem marudzicie ze was ktoś okradł , a akurat macie na pewno wiele do stracenia .. Te wasze 30 lvl-owe postacie . Zal ...

BEZ BOTA TO NIE ROBOTA

Opublikowano

Sry ze tak wolno przepisuje tokeny ale moja babka własnie siedzi a ona wolno przepisuje i sie kolejka tworzy

moze jutro zagonie wujka to bedzie szybko szlo z tym przepisywaniem i nie bedziecie narzekac

<lol>

nie ufam

Opublikowano

ej ten program mi włącza silka i jak ma mnie logować to włącza mi od nowa i tak cały czas

Jeśli pomogłem daj +

29043.png

28945.png

28996.jpg

4676.jpg

23998.png

10129.gif

20512.png

7391.gif

4711.jpg

815.gif

5300.gif

28593.png

Opublikowano

Popieram Vergila. Niestety, ale przesadzacie już, a szczególnie @Dead! Nikt nie straci konta używając tego programu... CLOSED

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...