Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wlaczeniem gry

Lanus1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy serwery im padly czy co ale wczoraj do 12 siedzialem i gralem nagle mnie loglo i ja wlaczam metina to rozpoczynanie jest na 0 i pobieranie tez na 0 po chwili wyskakuje blad ze nie moze sie polaczyc z ich serwerem i nic strona glowna i forum tez nie chodza , mowie oczywiscie o Plu.

Opublikowano

Raczej coś dzieje się u ciebie bo nie ma żadnych informacji na forum o konserwacjach, mi forum i strona działają...

Spróbuj reintal --> Wyłącz AntyWirusa --> Uruchom metina przez administratora. Bardzo możliwe że jakiś plik jest uszkodzony...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

zrobilem wszystko co napialem ale nie wiem jak u innych u mnie nie wlacza sie ani gra strona glowna forum wiki jak by jakis plik sie popsul to by chyba stron internetowych nie blokowalo ;/

Opublikowano

wszystko wylaczone pisalem ze wczoraj do 12 gralem normlanie potem mnie loglo i juz sie zalogowac nie moge from i gllowna strona tez nie dziala u mnie a to nie jest powiazane w zaden sposob, moze poprosu serwery i padly dlatego niech ktos napisze czy gra normalnie mu sie wlacza bo niechce komputera na darmo formatowac ;/

Opublikowano

Serwer jak i strona działa bez zarzutu. To wygląda jakby antywirus blokował Ci dostęp bo strony i gry, ale skoro mówisz, że wszystko powyłączałeś to nie jest w tym problem. Spróbuj format.

Opublikowano

Albo dostałeś bana na ip. Ja tak samo na xenoxie miałem . Sproboj wejść na stronie przez bramkę proxy. Jak zadzila strona to chyba masz bana.

nie reklamujemy serwerów w sygnaturach

Opublikowano

Ban - stałe wykluczenie z gry. Ale wątpię że dostałeś bana na IP, bo Team nie daje go często (o ile w ogóle :)) Najlepiej napisz na supporcie albo wejdź na IRC i wyjaśnij sprawę :)

2l6yat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...