Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin Nie Reaguje Na Klawiature

kolba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem w każdej wersji metina nie mogę chodzić za pomocą klawiatury porostu nic poza pisaniem .Wszystko muszę robić myszka kto mi pomoże ?

Opublikowano

a jaka ta klawiatura?

a wiesz ze zly dzial?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

mi sie wydaje ze w mh ustawiles np szamanem zeby walil 2 reczna ja tak z sura mialem

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

pewnie dlatego ze to jest laptop

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Przeinstaluj windowsa i git.

Opublikowano

sprobuj wlaczyc inna gre cs, nfs czy co tam masz i sprawdz czy dziala

Opublikowano

Sterowniki od klawiatury?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

sterowniki net framework format wirusy chodzi sie wasd nie strzalkami chyba ja tam tak chodze reinstalnij metka albo cos nieweim najlepiej format i sterowniki a niemoglbys chodzic myszka i dziala ci atak?

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

@Up

On nie umie chyba czytac po "marsjańsku"

@Top

A może po prostu ściągnij Metina od nowa i zainstaluj -może podziałac

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Mniałem ten sam problem .

Możliwe jest to od tego że klawiatura bezprzewodowa .

Lub nowa nieraz tak jest że w metinie nie działa bo nowa

Mój kuzyn tak mniał.

sygna1c.png
  • Dodaj nową pozycję...