Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Tak Ma Byc?i Czy Bedzie Dobrze

bubeczek34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zrobilem serwer i nie zawsze wypalalo mi to (malo osob) itp i zastanawiam sie nad serwerem 4fun ale ma on przyszlosc bedzie lubiany i powazany?

RMCF

Opublikowano

nieee... przynajmniej moim zdaniem. ja wole server gdzie sa ulepszacze :] i perelki w odpowiedniej cenie ;P

i moga byc tez szkaty ale nie tanie ^^

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Raczej tak .. to dla ludzi którzy naprawde lubią grać trudno dla ludzi którym pl sie podobał.. Prosze o 5

sygna1c.png
Opublikowano

moim zdaniem to tak server moglby byc z expem 500- 600 zeby byly ulepszacze potrzebne ale jak bys tak umial zrobic to mozesz zrobic np. NPC z ulepszaczami i juz ;] drop kasy wiekszy i spx serv szkaty np. 3 tylko

Opublikowano

@bubeczek

no wlasnie mnie takie servery nudza ;P a Shines pewnie zle zrozumial znaczenie slowa 4fun...

@nepo

no moze byc NPC z ulepszaczami ale nie tanimi ;P

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Fajne są 4Fun ale nie takie na maxa..lepiej jak jest w sklepie do 48lvl+9 a resztę trzeba zrobyć. Bez ulepszaczy i raty na poziomie ~250. Takie są git.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
Fajne są 4Fun ale nie takie na maxa..lepiej jak jest w sklepie do 48lvl+9 a resztę trzeba zrobyć. Bez ulepszaczy i raty na poziomie ~250. Takie są git.

Takie servery wlasnie sa do 'bani' wbijesz duzy lvl i max hp i lejesz sie bez sensu ;/

Moim zdaniem fajnie jest jak trzeba troche pograc zeby wbic ten 70+ lvl a nie w 2h

Opublikowano

Moim marzeniem jest zwykly serw typu longjuyt2 s4 tylko nie umiem odbugowac map i nigdy mi sie to nie uda :/ tutki nic nie daja dziala m1 m2 lochy i wayrung robilem tak ze zrzucalem na gore m2 orki z bo a na wayrung mobki z v1 i v2 ale gralo tylko 11osob

RMCF

Opublikowano

Zgadzam sie z nepo ;]

Opublikowano
Moim marzeniem jest zwykly serw typu longjuyt2 s4 tylko nie umiem odbugowac map i nigdy mi sie to nie uda :/ tutki nic nie daja dziala m1 m2 lochy i wayrung robilem tak ze zrzucalem na gore m2 orki z bo a na wayrung mobki z v1 i v2 ale gralo tylko 11osob

hxxp://www.mpcforum.pl/index.php?showforum=175

xx=tt

wez tutaj poczytaj albo zrob nowy temat moze ktos ci pomoze ;]

Opublikowano

tez chce siec na pw ;]

Opublikowano

hxxp://www.speedyshare.com/248812459.html

- spolszczenie

bubeczek34 podaj mi gg na pw albo cos to ja Ci doradze co i jak ;]]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...