Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczka Modyfikacji by Uhek!

UhekBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 697
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

kolego masz linka, dodałem go wcześniej na mediafire nie musisz mieć premium

http://www.mediafire...enxn8zuzrys472b

spoks masz

skany

plik dziennika malwerebytes

http://www.mediafire...rogztw939uo7smc

avast plik graficzny

https://plus.google....505952518859106

p.s. Czaka dziwnie poprawiasz wątki, stary weź ty pomyśl co robisz

masz skany do moje paczki

http://www.mediafire.com/view/?pqmcx6q8605rd33

https://lh3.googleusercontent.com/-AxddbAQrLdo/UO2nXMFqAgI/AAAAAAAAAdg/ttZC_Hk3X8o/s717/skan+by+avast.bmp

stary, nie po to jest forum, żeby człowieka odsyłać, jak ktoś spyta o drogę to co powiesz kup se mapę, albo se poszukaj drogi, albo co, ktoś to powiedział, było słuchać.

Chce pomagać ludziom, sanie pastwić się nad nimi :/

Opublikowano

@Up2

Download nie jest na Premium

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

@Up

Poprawie jutro download , ponieważ pisze z Telefonu.

Na Media Fire czy cos

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Czy mógłbym poprosić o dodanie modów : Logistic pipes, mystcraft, power craft ?

logistic pipes -> duża wygoda jeśli chodzi o craftowanie,przeszukiwanie skrzyń

mystcrfat -> można się przenosić na nowe tereny na których będą znajdowały się np. nowe rudy czy cuś z aktualizacji

powercraft -> bardzo dużo nowych rozwiązań np. farma zboża szybka i prosta

i zauważyłem,że niektóre receptury są posypane np. żeby zrobić (jakiś item) potrzeba cartów a nie podstawowych itemów, i niektórych receptur nie widać nie wiem może potrzeba wgrać jakieś pluginy do nei ;)

ale paczka bardzo fajna ! naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła ;)

Opublikowano

@Up2

Dodamy , prosimy o inne

Propozycje ;]

Opublikowano

O jak fajnie jest Uhek :), no może ja też zaproponuje własnego moda :D

nudziło mi się jak nic nie działo się na forum to zainteresowałem się nauką pisania modów :D

Jest jakiś sposób, żeby poprawić(przyśpieszyć) spawn czanków bo strasznie wolna się twrzą, przynajmniej na moim kompie, ale mimo wszystko gra nie muli :)

edit@

Uhek przy następnej paczce jeśli nic nie przerabiasz folderze resources to wywal ten folder, bo on tworzy się automatycznie(podczas rozgrywki). Poprostu zmniejszysz wagę paczuszki plus taki :D Bo resources to połowa tego pliku z download

stary, nie po to jest forum, żeby człowieka odsyłać, jak ktoś spyta o drogę to co powiesz kup se mapę, albo se poszukaj drogi, albo co, ktoś to powiedział, było słuchać.

Opublikowano

Przestaw sobie w opcjach graficzynch chunk loading ze standard na multi-core, powinno pomóc

KHA`ZIX!

Opublikowano

@Flors

dziex za pomoc, ale to i tak mało, jakiś efekt poprawy jest, nic specjalnego :)

@edit

tak jak się spodziewałem crash, tyle że wyłączył mi się minecraft

@Uhek

do roboty jeśli chcesz, żeby twoją paczkę mieli gracze ze słabymi kompami :), tak czy owak miałem okazje przetestować na lepszym kompie jest podobny problem. Jeśli chcesz mieć tak obszerne paczki, weź się ostro za optymalizacje, albo zrób kilka różnych mniejszych wersji :)

@IGO1212

Jak wiesz, to jest paczka, więc mamy wiele modów. Podaj link do filmu, albo choć nazwę moda. Problemów nie powinieneś mieć, najwyżej twój internet, albo najlepiej powiedz co to za problem.

Opublikowano

Ludzie co wy za gówniane kompy macie?! Ja mam starego lapka 4gb ramu z i2 duo a śmiga normalnie -_- Jak chcecie grać w mc to proponuję zainwestować w coś lepszego niż kalkulator z drewna.

Opublikowano

Ta tobie to wszystko dają, nie każdy ma tak dobrze.

Gra się nie zacina, ale spawn czanków jest wolny kapujesz.

90 modyfikacji, kilka krotność minecarft.

A ten się dziwi, że są problemy, po za tym są błędy więc to nie wina komputera.

Nie jestem tak głupi żeby wszystko na kompa wydać.

Testowałem grę

na laptopie (emachines, ponoć do gier)

2 ghz dwu rdzeniowy

2gb ram

i na stacjonarnym

ponad 1 ghz dwu rdzeniowy nie wiem ile ramu :)

a przede wszystkim karta graficzna jest ważna, a nie ram czy procesor

Opublikowano

Ta tobie to wszystko dają, nie każdy ma tak dobrze.

Gra się nie zacina, ale spawn czanków jest wolny kapujesz.

90 modyfikacji, kilka krotność minecarft.

A ten się dziwi, że są problemy, po za tym są błędy więc to nie wina komputera.

Nie jestem tak głupi żeby wszystko na kompa wydać.

Testowałem grę

na laptopie (emachines, ponoć do gier)

2 ghz dwu rdzeniowy

2gb ram

i na stacjonarnym

ponad 1 ghz dwu rdzeniowy nie wiem ile ramu :)

a przede wszystkim karta graficzna jest ważna, a nie ram czy procesor

Nie rozśmieszaj mnie... nie każda gra jest na każdy komputer, na tym czymś to możesz z powodzeniem grać w tibie. Ten pierwszy co podałeś nowy można za 1400zł dostać jak nie mniej, jak dla mnie to jest śmieszna cena. Proponuję iść do roboty i sobie zarobić....

Opublikowano

@Topic

Paczkę zrobie też na słabsze komputery .

Paczka jest na lepsze komputery Trochę.

Bedzie na słabsze ale z mniejszą ilośćią modyfikacji .

Opublikowano

@Up

Już właśnie wkładam to na inny Hosting .

Jaki polecacie :

Ja polecilbym Mediafire

Host Zmieniony

Prosze Link :

http://www.mediafire.com/?8xxhxvv4s19kfcp

Przeprosiny :

Chciałem was przeprosić , za to konto premium.Moja paczka jest chyba tak sławna że z tylu setek pobrań

sie zrobił premium :]

Za rekompensate Otrzymacie

Łatkę do wersji 1.5 z dodatkowymi Modyfikacjiami :]

Jeszcze raz was serdecznie

przepraszam !

Opublikowano

Dziala link poprawnie ?

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie... nie każda gra jest na każdy komputer, na tym czymś to możesz z powodzeniem grać w tibie. Ten pierwszy co podałeś nowy można za 1400zł dostać jak nie mniej, jak dla mnie to jest śmieszna cena. Proponuję iść do roboty i sobie zarobić....

na stacjonarnym i na laptopie odpalałem sims 3, darkspore tylko moglem na stacjonarnym

więc nie pisz takich bzdur bo się nie znasz dostajesz wszystko co chcesz i tylko cwaniakujesz

skoro mam problem na obu kompach, a wiem że jeden jest o wiele lepszy to paczkę można poprzerabiać

tak więc kończę z tym off topem, bo twój brak wiedzy mnie dobija

mamy zarąbistą paczkę i na pewno da się zrobić, żeby zarąbiście chodziła u każdego :D (po za: bad video card - na to nowa karta się przyda)

link działa i czekam tylko aż odpalę :)

Opublikowano

http://www.mediafire...9y4bhaoc9ii0mlg

Uhek kurka wodna wywal te resource bo się samo generuje

i macie skan żeby nie było :P eheh

skan+of+pack.PNG

@edit

a no macie mniejszą wersje paki :D pobierać, zapraszam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...