Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

Endriex

Serwer z modami  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdyby? wybiera? serwer z modami... to jaki by cie zainteresowa??

• Miasto zosta?o zara?one przez zombie i obj?te kwarantann?.Ludzie,którzy prze?yli walcz? o prze?ycie a? gdy nadejdzie pomoc (przewidywane mody to:DayZ,Gun's mod,ICBM,Stalker,Zombie Hunt itp.)
    • Wybucha III wojna ?wiatowa i s? 4 nacje... Rosja,Polska,Niemcy i Ameryka (przewidywane mody:military stuff,WW2 mod,ICBM)
    • Czasy ?riedniowieczne... czyli podboje,bitwy itd. Mamy do wyboru kilka pa?stw i mo?na przejmowa? kopalnie,farmy itp. (przewidywane mody.Weapon mod,shield mod,battlegear,mo'mobs,more ores)
    • 22 wiek... czyli latanie w kosmosie,strzelanie statkami,samolotami,nowoczesn? broni?,podró?owanie w innym wymiarze,walki na innych planetach (mody:potal gun,sdk gun,zeppelin mod,ICBM,Planet mod,space mod)
    • ?ycie w mie?cie... na pocz?tku l?dujesz na stacji kolejowej,zarabiasz pieniadze na dom,a pozatym mo?esz gra? w kasynie,je?dzic samochodami lata? samolotami,zak?adasz gangi... typowe GTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GTA!!GTA!!GTA!! :D To najbardziej mi się podoba ;f

Posty - 25, 50, 100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000, 1300, 1500, 2000.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm.... ja myślałem że wszystkim gta by sie znudziło bo wszyscy pewnie grali w san andreas czy vice city

ale mi niespodzianke zrobiliście... xD

Opublikowano

Mało grałem w serwery z 3 wojną światową . Zagrałbym na takim serwerze .

a są już serwery z 3 wojną światową?

Opublikowano

Zaglosowalem na 2.

Ja to bym chetnie zagral na takim serwerze tylko zeby byly np. realia II Wojny swiatowej.

Zainstalowalo by sie Flan's Mod ze wszystkimi dodatkami i serwer by byl oryginalny, jedyny w swoim rodzaju i przyciagal by mase graczy !

Znawca
Opublikowano

4 i 5 są najlepsze, lecz zagłosowałem na 4 :)

Jeszcze nigdy nie było serwera ''w kosmosie'' lub takiego naprawde realnego życia (własnie auta, samoloty itp)

Powiem ci że gdybyś zrealizował jeden z tych pomysłow mógłby to być przełomowy serwer.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

@Up

Zrobienie takiego servera "w kosmosie" raczej graniczy z cudem.

@Topic

Mysle, ze najbardziej przyziemnym pomyslem jest jednak 5.

Jezeli bedziesz mial dobrych technikow i duzo ogarniajacych sprawe adminstratorow/moderatorow to tak jak przedmowca powiedzial "moglby to byc przelomowy serwer" i moglbys zarobic sporo kasy :)

Opublikowano

4 i 5 są najlepsze, lecz zagłosowałem na 4 :)

Jeszcze nigdy nie było serwera ''w kosmosie'' lub takiego naprawde realnego życia (własnie auta, samoloty itp)

Powiem ci że gdybyś zrealizował jeden z tych pomysłow mógłby to być przełomowy serwer.

Wierz mi

nie masz pojęcia ile teraz sie mordujemy żeby scalić mody z serwerami

BA....

my ich jescze wszystkich nie mamy :)

Opublikowano

Wiem nie daje wam spokoju xD

ale im wiecej głosów tym wiecej wiem

np: wczesniej trójeczka była na ostatnim miejscu a teraz jest na remisie

Opublikowano

Ostatnia opcja bardzo mi się spodobała :) Myśle żę taki prawdziwy RolePlay był by dobrym rozwiązaniem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

@Up

Zrobienie takiego servera "w kosmosie" raczej graniczy z cudem.

@Topic

Mysle, ze najbardziej przyziemnym pomyslem jest jednak 5.

Jezeli bedziesz mial dobrych technikow i duzo ogarniajacych sprawe adminstratorow/moderatorow to tak jak przedmowca powiedzial "moglby to byc przelomowy serwer" i moglbys zarobic sporo kasy :)

nic by z tego nie było.

bo po pierwsze

-jestem nieletni

a po drugie

-nie stać mnie na dedyka także kicha

ja to poprostu robie dla zabawy... nie dla majątku.

Opublikowano

Głosujcie na Ostatnie :)

mylittleponym.pngSygnatura by Shavire <3

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Opublikowano

Powiem tak jak dla mnie jedyneczka jest super :)

Reszta tez powiem Ciekawe,ciekawe

to Gta tez mnie zainteresowalo.

i

Cześć.

Opublikowano

Trójeczka najlepsza.

PS. W dwójeczce Niemców zamień na coś innego, pewnie nikt nie będzie się chciał utożsamiać z szwabami.

PS2. Nie wiem jak ludzie mogą zaznaczać to ostatnie. Jak chcecie grać w GTA to po prostu pob... kupcie GTA. Natomiast trójeczka ma to coś. Po prostu pycha :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...