Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Serwer

Endriex

Serwer z modami  

106 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdyby? wybiera? serwer z modami... to jaki by cie zainteresowa??

• Miasto zosta?o zara?one przez zombie i obj?te kwarantann?.Ludzie,którzy prze?yli walcz? o prze?ycie a? gdy nadejdzie pomoc (przewidywane mody to:DayZ,Gun's mod,ICBM,Stalker,Zombie Hunt itp.)
    • Wybucha III wojna ?wiatowa i s? 4 nacje... Rosja,Polska,Niemcy i Ameryka (przewidywane mody:military stuff,WW2 mod,ICBM)
    • Czasy ?riedniowieczne... czyli podboje,bitwy itd. Mamy do wyboru kilka pa?stw i mo?na przejmowa? kopalnie,farmy itp. (przewidywane mody.Weapon mod,shield mod,battlegear,mo'mobs,more ores)
    • 22 wiek... czyli latanie w kosmosie,strzelanie statkami,samolotami,nowoczesn? broni?,podró?owanie w innym wymiarze,walki na innych planetach (mody:potal gun,sdk gun,zeppelin mod,ICBM,Planet mod,space mod)
    • ?ycie w mie?cie... na pocz?tku l?dujesz na stacji kolejowej,zarabiasz pieniadze na dom,a pozatym mo?esz gra? w kasynie,je?dzic samochodami lata? samolotami,zak?adasz gangi... typowe GTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękujemy za pomoc w ankiecie.Oto wyniki ankiety:

1 miejsce. Serwer na modach GTA

2 miejsce. Serwer z fabułą III wojny światowej

3 miejsce. Serwer z fabułą zombie

4 miejsce. Serwer średniowieczny

5 miejsce. Serwer XXII wieku

Zachęcam również do głosowania w tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/791765-serwer-cz2/

Temat może zostac zamknięty.

Pozdrawiam całe forum :)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Calkiem ciekawe pomysly. :) niektorzy maja problem wymyslic jeden, a Ty wybierasz sposrod pieciu. :) Glosowalam na 4. opcje, aczkolwiek wszystkie sa interesujace.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Za dużo dobrych pomysłów. o.O

Średniowiecze oraz wiek XXII (Gwiezdne Wojny o.O) są interesującymi typami według mnie przynajmniej.

Zagłosowałem na czwóreczkę.

@Down

"[...]typowego GTA"? Co ma piernik do wiatraka (oprócz tego, że mają tyle samo liter)??

Świat nie opiera się tylko na jednej grze. W ogóle się nie opiera na grach.

67qtMtN.png

Opublikowano

hmm...

prawie wiekszosc z was chce serwer typowego GTA...

(ok cofam to zo powiedzialem) -.-

Opublikowano

głosowałem na serwer " średniowieczny " , chętnie zagrał bym na takim serwerze , gdyż interesuję się trochę historią

nooo... w nim może być m.in nasz słynny "battlegear" :)

Opublikowano

Czyli jednak :)

a ja już sie brałem za robienie mapki zombie :D

na szczęście można usunąć tylko bramy :)

mam jeszcze pytanie odnoszące sie do tego posta...

Nie ma jeszcze dobrego ,, życia relanego w minecraft'' albo poprostu nie znalazłem. Według mnie to świetny pomysł.

co masz ogólnie na myśli?

Opublikowano

Ja bym zrobil 3

rozumiem cie ale użytkownicy sie tu kierują pewnie tym że mają dość survivali,codziennych wojen i zabierania budynków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...