Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Które wrota?

foxx1009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zależy mi żeby do następnej podwójnej szansy na LF4 mieć jak najwięcej uri. Wiem że kappa i zeta są najbardziej opłacalnymi wrotami(ze względu na LF4, havocki i herkulesy) ale na ich złożenie schodzi sporo energii w granicach 1500- 2200. I moje pytanie jest takie: jakie wrota składać żeby tej urki najwięcej wpadało? Czy losować w Alfę, Betę i Gammę? Alfe da radę spokojnie za 1000 energii złożyć to mamy 20 tys urki plus uri za alieny a za kappe prawie 2000 energii i marne 15 tyś uri plus urka za alieny. Czy proponujecie inne wrota?

silvertcsax.gif

Opublikowano

Moim zdaniem Zeta się bardziej opłaca. Jak masz farta to złożysz już od 1300 energi. Dostajesz 25 kluczy no i 48tys urki(razem z tą za alieny) to możesz dokupić spokojnie jeszcze z 25 kluczy i to już daje 50. A jak masz OS to złożyć zetę to nie problem. Ja jak puszczam po szkole, średnio 3 ładownie dziennie wymieniam to zetę można złożyć spokojnie w 3 dni.

Opublikowano

Moim zdaniem Zeta się bardziej opłaca. Jak masz farta to złożysz już od 1300 energi. Dostajesz 25 kluczy no i 48tys urki(razem z tą za alieny) to możesz dokupić spokojnie jeszcze z 25 kluczy i to już daje 50. A jak masz OS to złożyć zetę to nie problem. Ja jak puszczam po szkole, średnio 3 ładownie dziennie wymieniam to zetę można złożyć spokojnie w 3 dni.

Tak po zastanowieniu się trochę to masz rację, Fakt mam już 10 havocków ale niedośc ze dostaje 25 kluczy ( 25 tyś uridium z rabatem i premką), prawie 50 tyś urki to jeszcze 50 cdd. Nawet nie wiem czy bym w połowie gamme złożył za 1300-1500 energii a za nią jest 60 tyś urki.

silvertcsax.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...