Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

--------->[Wojny gildii] [55 slot] [profesjonalny] FUSIONCRAFT<----------- [Dedyk]

marcin199922

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lagi Nie Do Ogarniecia

admini to jacyś 12 latkowie .

daja bany za ok powiem sytuacje.

Gracz:Admin Za Ile Sie Kupuje Vipa ?

Admin:/ban Gracz Bylo czytac tabliczki !

i tak to mniejwiecej wyglada .

lagi straszne.

serwer sie wylacza i wlacza co 10 minut .

stracilem diaxowe itemy .

gowno a nie serwer.

Opublikowano

zal mi Cie nigdy tak nie robiliśmy a jak tak jest to daj ss

nie ma lagów cwelku...

proszę o ukaranie tego gracza

eJxVyjEKhDAUBND-n2J6IWz-mhUtFQQLK08QQoSA

Opublikowano

Heh Rozjebaliście mnie 0 laggów (Face Palm) a i ten tekst jestem graczem to o jprd. przeciez Soleod to admin fakt 10 letni ale admin :) No własnie nie ogar server bo spawn zmieniany co 3 dni a mape zaledwie po 3 tyg i nazwe servera -.- LOL

Zapraszam Na mój Lepszy * CaveCraft Ip " IP: s5.fiberhost.pl:25009

Opublikowano

Smieszny jesteś Mix ty chyba jesteś dzieciakiem...

Widzę, że nie umiesz robić własnej reklamy tylko reklamować na innym temacie proszę Cie co ty sobie robisz?

ref@

Heh Rozjebaliście mnie 0 laggów (Face Palm) a i ten tekst jestem graczem to o jprd. przeciez Soleod to admin fakt 10 letni ale admin :) No własnie nie ogar server bo spawn zmieniany co 3 dni a mape zaledwie po 3 tyg i nazwe servera -.- LOL

Jeżeli chcecie grac normalnie to nie na tym serwier -->admini rozdają itemy..

Zapraszam Na mój Lepszy * CaveCraft Ip " IP:s5.fiberhost.pl:25009

Opublikowano

Pełnoletnia, pomocna i doświadczona. Nic dodać nic ująć..

Pełnoletnia mówisz? Gadałem z wami więc macie max 10 lat więc dziękuje za kolejne kłamstwo panienki

^^

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

Administracja pełno letnia hahadhahhahahahahhhahahahhahaha jak soleod ma 10 lat hahahahahhahahahahahaha nero 15 gwardzista niewiem a excesive 14 hhahahahhhahahaha no ale [Administracja Pełno letnia ] hahhahahahahhahahaahahahahahahaRozjebalisice mnie :)

Opublikowano

[/center][/size][/font][/color]

Pełnoletnia mówisz? Gadałem z wami więc macie max 10 lat więc dziękuje za kolejne kłamstwo panienki

^^

Ciebie ani razu nie widzialem na servie i ani razu z tb nie gadalem wiec nie pisz klamstw...

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Zgadzam się z opinią kolegą MIxsteerem, - Niech nie kłamią to może wbije im max 5 graczy

52718291273710441791.jpg

Opublikowano

mix sam masz 15 lat wiec sie nie odzywaj ...

mix sam masz 15 lat wiec sie nie odzywaj ...

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Heh Excesive Powie ci to każdy co tam gra czyli te 4 osoby bo bylem tam adminbobem ale zrobilem swój server Lepszy i sie poplakales i zazdroscisz pomysłu na wiekszy exp dziecko co sciaga pluginy :)

Opublikowano

Heh Excesive Powie ci to każdy co tam gra czyli te 4 osoby bo bylem tam adminbobem ale zrobilem swój server Lepszy i sie poplakales i zazdroscisz pomysłu na wiekszy exp dziecko co sciaga pluginy

Nie wiem czy twoj serwer bedzie dlugo stal..

czlowieku wiesz ze ty nie umiesz ortografii?

m"u"j spoko dla cb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...