Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

malejpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam pewien problem ponieważ nie mam jak wejść do gry.Ok włączam grę i czekam i nagle pisze mi tak :

I dodatkowo strona nie działa więc nie miałem jak się zarejestrować ani pobrać gry a na steamie to trwa 12 h -_- takie mam łącze więc ściągnąłem z internetu to w tym problem?

A poza tym wam też strona nie działa czy tylko mi ?

Opublikowano

Ok a więc strona mi nie działa (nie wiem czemu :/) A na steamie nie pobiore bo mam za wolne łącze więc pobrałem grę z internetu (z instalki.pl)więc wydaje mi się że to tworzy problem ale nie wiem. A co do tego co mi pisze to tak :

Unable to retrieve assets from the server. Please rerty in a few minutes.Więc poczekałem i nic i tak już od kiedy to zainstalowałem.

PS: strona mi nie działa ani na chrome,mozilli czy explorerze.

Opublikowano

Dobra strona już działa o dziwo jakimś cudem samo sie naprawiło :O Ale jest kolejny problem podczas klikania w download strona do pobrania się ładuję ale nagle przestaje :

Przeglądarka Google Chrome nie znalazła strony launch.soe.com

Więc powiecie skąd pobrać aktualną wersję albo sami gdzieś wrzucicie swoją grę ? Pozdrawiam :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...