Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paysafecard świętuje 60 lat gier komputerowych

Nestlee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio przeglądałem sobie neta i znalazłem losowanie które organizuje paysafe card z okazji 60 lat ..

żeby brać udział w tym konkursie wystarczy wypełnić to co jest do wypełnienia w tym linku http://cloud.paysafe...pl/pl/121031/ (to nie reklama)

Po wypełnieniu formularza dostaniemy po iluś godzinach email

Po jego zakonczeniu opublikujemy liste zwyciezców na
[url="http://www.paysafecard.com"]www.paysafecard.com[/url],

zostana oni równiez poinformowani droga mailowa.

Od teraz zawsze bedziesz na biezaco! Masz dostep do wspanialych konkursów, informacji o nowosciach i promocjach w postaci bezplatnych kodów PIN paysafecard!

Aby zapobiec przenoszeniu newslettera paysafecard do folderu ze spamem lub calkowitemu jego skasowaniu, umiesc nadawce tej wiadomosci e-mail: [email protected] w Twojej osobistej ksiazce adresowej.

Mamy nadzieje, ze nasz newsletter przyniesie Ci wiele radosci,

Twój zespól paysafecard

do wygrania :

Wszystko zaczęło się w 1952 roku od gry „Kółko i krzyżyk", później dołączyły takie klasyki jak „Pong", „Tetris", „Pac-Man", Sim City i wiele innych. Zdradź nam, która gra jest Twoim osobistym klasykiem ostatnich 60 lat! Wśród wszystkich uczestników konkursu rozlosujemy wspaniałe nagrody:

1) Wycieczkę dla dwóch osób na E3 w L.A. (przelot, hotel i kieszonkowe)

2) 14 x konsola Xbox 360

3) 8 x tablet Samsung Galaxy

4) 2 x Alienware M11x

5) 2000 x PIN paysafecard o wartości 5 €

liczę na + za info ;)

damjian.png

Opublikowano

Chcesz + za coś, czego nie jesteś organizatorem? N1, sir.

liczę na + za info ;)

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Pytanko, kiedy ogłaszają wyniki :?

Z regulaminu

Losowanie zwycięzców spośród wszystkich uczestników konkursu odbędzie się w 52. tygodniu kalendarzowym 2013 r. z wyłączeniem jawności.

1355929912-U778006.png

Opublikowano

Z regulaminu

Losowanie zwycięzców spośród wszystkich uczestników konkursu odbędzie się w 52. tygodniu kalendarzowym 2013 r. z wyłączeniem jawności.

Czyli za rok, dodatkowo z wyłączeniem jawności, czyli o oszustwo nie trudno.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Czyli za rok, dodatkowo z wyłączeniem jawności, czyli o oszustwo nie trudno.

Wydaje mi się, że chodzi o 52 tydzień tego roku. 31 grudnia wypada w poniedziałek więc 2013 rok kalendarzowy.

1355929912-U778006.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że chodzi o 52 tydzień tego roku. 31 grudnia wypada w poniedziałek więc 2013 rok kalendarzowy.

Gdyby chodziło o ten rok, to byłoby 52 tydzień 2012r.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

O widze ze podobny temat zalożyliśysmy.. ;) co do losowania, to napewno musi chodzić o ostatni tydzień 2012 bo inaczej przecież nie mialo by to sensu..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Oj tam nic, pewnie dużo osób z forum wygra kod 5€

Wątpię. Zapewne w konkursie będzie brało udział z całego świata kilka-kilkanaście milionów osób. Więc? Więc liczby mówią same za siebie.

Opublikowano

@Up

Pierdole to. Jestem boski i coś wygram więc nie spamuje tutaj swoimi "przeliczeniami" bo wiem lepiej.

@Top

Dzięki za info a wale to i wysłałem zgłoszenie.

Opublikowano

Czysty spam topic w necie masz pełno konkursów do wygrania różnych rzeczy tak samo w fb..... Jak promujesz jeszcze konkurs to masz mniejszą szanse na wygraną.

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Opublikowano

Po jakim czasie dostaliście mail, że wygraliście?

Wziąłem udział w tym losowaniu po napisaniu tego tematu a maila z kodem dostałem 5 dni temu :)

Treść maila :

Dziękujemy za wzięcie udziału w konkursie paysafecard. Aby umilić oczekiwanie na wyłonienie zwycięzców, paysafecard daje Ci bonus w postaci kodu PIN na 20 PLN.

Dzięki paysafecard zawsze jesteś w zwycięskim zespole:
paysafecard przekazuje Ci kod PIN o wartości 20 PLN na gry online! Oznacza to podwójną zabawę za połowę ceny! paysafecard pozwala płacić za gry online w sposób szybki, prosty i bezpieczny. Nie potrzebujesz konta bankowego ani karty kredytowej.

Użyj paysafecard do swoich gier i zdobądź dodatkowo do 20 PLN. Spróbuj już teraz!

damjian.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...