Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag 72 - co kupić dla czystej postaci?

Hawki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, posiadam maga 72 lvl 80jlvl na Avalonie, i chcę zacząć nim grę. Jedyne, co posiadam to res (wszystkie elementy, osobno woda, mrok, i oprócz tego ogień+światło razem), a także holly 99+8, ale na innym koncie, czyli trzeba byłoby kupić pudło, żeby je przełożyć.

Do wydania będę miał około 150-200kk. Tu pytanie: co kupić? Zależy mi na dobrej karcie do pvp, (Volcano nadaje się do...?) dobrej do expa do 80-85, i może coś na glaca. Oczywiście eq również wskazane. Co polecacie? czyli na co przeznaczyć całą tą kasę, żeby postać dobrze radziiła sobie w pvp, mass pvp, i expie? z naciskiem na pvp/mass pvp. :)

- Posiadam czapkę antylopy, tą z is;

- Kliffa w stroju;

- Skille wszystkie od Juggo.

od razu mówię, że nie jestem żadnym dzieckiem itemshopu, to nie z złotówek jest moja kasa. :>

oczywiście za pomoc like. :3

NosTale.PL po długiej przerwie wracamy ponownie. :)

Opublikowano

więc tak :

do pvp to Vulcano lub DG - możesz zakupić tak +11 czyli ok50kk. Jest to dosyć niska cena

Exp to już masz - holy chyba ogarnia na glace więc bazyle itd... no i lod

Glaca - red lub blue - Holy już masz więc zakup jedno z tych 2 sp +9/10

Oczywiście eq kup jak najlepsze. Polecam all u7+8 - wyniesie cię zestaw ok 50kk

Jak chcesz coś jeszcze wiedzieć to pisz

please... like

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Na glacy Volcano będzie się nadawał? Na boardzie czytałem, że można nim świetnie expić na LoD dając full ele, to prawda? (nie znam się zupełnie na sp5, grałem ostatnio jak ich nie było >.< )

a eq takie, jak rozumiem?

- rózga duszy u7+8, wsadzać osłonkę, czy lepiej zostawić, żeby na 85 lepiej sprzedać?

- testowa... u7 +8 wyniesie mnie majątek, kupić gorszą czy czekać na 74?

- Miotacz na 72, czy jakiś inny? u7 +7 chyba wystarczy.

A red 99+9 w 30kk się zmieści? za chwilę zainstaluję grę, to zobaczę co i jak na nb. :)

Opublikowano

co do broni to zależy do ciebie : oslo możesz dać ale tylko jak grasz dużo... Mi by się oslo nie przydała bo np. ja grałem tylko 30min + LoD więc na LoD oslo nic nie daje...

Miotacz to tą gwiazdę na 67chyba

Testowa lepiej nie, poczekaj na 74 i kup za ok 15kk

A co do reda to 99+9 nie kupisz za tyle. Lepiej zainwestuj w 60+9/10 , wtedy szybko wbijesz bo sam znasz ulta reda

VULCANO na glacy jakoś kompletnie nie lami, to znaczy nawet dobry jest jednak to zależy od sytuacji. Twoi wymiatają - ty wymiatasz ; musisz uciekać - dedasz

ponownie liczę na like

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

A zamiast testowej kryształową?

Miałem jeszcze taki pomysł, żeby kupić sobie do reda leonę i krzaka z ele ognia + na 85 lvlu wejdzie eq z obniżeniem resa na ogień + osło itd= -30 resa na ogień, więc hity powinny być dość konkretne. Co myślisz? :D

Krzak i leona z 20kk pewnie wyjdzie...?

edit: właśnie widzę reda 99 +10 za 29kk na nb. : >

Opublikowano

Na LoD już bardziej wybrałbym volacno bo na dole pizga jak szalony a na górze też sobie super radzi.Ja bym Ci radził nie przenosić hollki bo pudło troche kosztuje albo wymienić ją za Volcano.Res 120% to już musi być.Rózga z niezakłóceniami napewno jakąś energią +90 i przywracaniem many.No miotacz musi być gwiazda z jakąś bdb oslo z krytem i oszołomieniem no i oczywiście mroczek <3

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...