Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bot i konfy na alieny

gapek312312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałem się zapytać jakim botem i na jakich ustawieniach najlepiej bić krystallony na x-7. Mam vege 4 irysy 4 flaxy full lf3 i bo2.

Próbowałem SuperBotem, lecz ciagle go biją.

Chyba tylko Fbot dobrze kręci krychy, ale polecam nie puszczać na krychy ponieważ jest bardzo dużo osób które czekają i gdy krycha będzie na żylecie odgonią cię i czas bicia jej zmarnowany.

Opublikowano

Witam!

Chciałem się zapytać jakim botem i na jakich ustawieniach najlepiej bić krystallony na x-7. Mam vege 4 irysy 4 flaxy full lf3 i bo2.

Próbowałem SuperBotem, lecz ciagle go biją.

Zmień se firmę na firmę 0 lub z przedziału 4-255 i leć na 4-5, nie będą Cie atakować alieny.

Opublikowano

Tak i wylap za to bana w przyslym tygodniu....Jelop bez mozgu.

Szlapek hm ?? masz jakieś problemy emocjonalne ?? niby masz te naście czy też kilkadziesiąt lat a zachowujesz się jak typowy buc (bez szkoły i kultury)

Grzeczniej trochę bo z tego forum korzystają w większości dzieci.....

Opublikowano

To wlasnie jest jezyk, ktory dzieci rozumieja doskonale... I nie pouczaj mnie, lepiej zajmij sie ta banda neokidow z niewyparzona geba z Twojego klanu.

Opublikowano

To wlasnie jest jezyk, ktory dzieci rozumieja doskonale... I nie pouczaj mnie, lepiej zajmij sie ta banda neokidow z niewyparzona geba z Twojego klanu.

Szlapek ciebie trzeba pouczać....ponieważ dzieci wyrastają z takiegego poziomu...choć jak się nad tym dobrze zastanowić to jesteś dobrym przykładem dziecka które zatrzymało się na pewnym poziomie....

Zalecam mniej internetu i wiecej pokory...

Opublikowano

sory, ze tak nie w temat, ale lepsze to niż to wasze żalosne wymądrzanie się i wyzywanie..

jak klikam w UW 'start galaxy' otwiera mi sie tak jakby szare okno do tego ladowania ale nic poza tym .. nie wiecie co zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...