Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]

SiwyyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Darmowych działających nie ma . Jakie cracki mogą być ale tutaj ich nie znajdziesz jedynie demo 24 godzinne botów ci zostaje

'

możesz podać demo ?

oprócz IBota na którego już nie mam licencji ;)

Opublikowano

Wydaje mi się że kupno licki do kbota za 40zł na 11 lat to nie wielki wydatek i na pewno się opłaci bo na darmowych botach nie pojedziesz.

reklama

Opublikowano

No to jest racja . 40 zł no może dużo lecz na 12 lat do dużo . A na darmowych nie dorobisz się w ogóle , wiem co mówię miałem boxy bota i wiem co to jest .

40zł dużo ? Idź do klubu z piwkiem lub drinkami.

@Topic.

Darmowych botów nei ma, chyba ze az tak nmocno ci szkoda wydac te 40zl lub troche wiecej na pbdo , to boc se 1h w ciagu doby. lub wykorzystaj oba traile kbot/ibot ktore w sumie dadzą 48h(jesli juz wykrozytales to co innego)

Opublikowano

40zł dużo ? Idź do klubu z piwkiem lub drinkami.

@Topic.

Darmowych botów nei ma, chyba ze az tak nmocno ci szkoda wydac te 40zl lub troche wiecej na pbdo , to boc se 1h w ciagu doby. lub wykorzystaj oba traile kbot/ibot ktore w sumie dadzą 48h(jesli juz wykrozytales to co innego)

co o tych klubach itp wiem :D Ale ja np wolałem tam odpuścić kilka piw z kolegami i te 40 zł się odbiło w chwile. A potem 12 lat z głowy w grze

175001456602037225492.gif

Opublikowano

xxXGAJOSXxx miales boxy bota i wiesz co to jest?nastepny ,ktory neguje darmowe bocenie-Zainteresowany pyta o darmowego bota,wiec odpowied?To,że trwa aktualizacja nie zmienia faktu ze jest za Free.Pozdrawiam

Opublikowano

@up Co za debil, co za debil !! No fakt jest za free ale nie działa więc można uznać, że nie ma darmowego bota.

PS BB ma być zaktualizowany za jakieś kilka miesięcy więc życzę powodzenia w czekaniu :)

sygnacu.jpg

Opublikowano

Zaklinacz deszczu nie ublizaj nikomu debilizmem bo wyszedl on z rejestr WHO:) Krytykujesz i krytykujesz?Troszke pozytywnych relacji z ludzmi.pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...