Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja o skokach narciarskich !

logut1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat ogólny do dyskusji na temat skoków narciarskich . Ja już od małego oglądałem skoki narciarskie z rodziną w TV , jestem "zapalonym kibicem" właśnie tej dyscypliny . O tym sporcie mówią coraz więcej , coraz więcej kibicujemy polskim skoczkom i chciałbym żeby tak było tak na zawsze .

Dodam iż na polskich obiektach np. skoczni w Zakopanym panuje atmosfera , która nie panuje na innych skoczniach , widać kibiców po brzegi , w TV ogląda miliny osób . Ktoś pamięta czasy gdy Adam Małysz kończył kariere ? A może jak Adam doznał kontuzji , a Kamil zajął po raz pierwszy miejsce na podium ( było to 1 miejsce , dodam iż nie wiele osób na swoim 1 karierowym podium zajęło 1 miejsce ) ludzie wtedy wpadali w euforie , ja to samo czułem . Chciałbym was do oglądania skoków narciarskich . Jest to sport wspaniały , dodam iż polacy odnoszą znaczące sukcesy , nie mowie o Adamie happy.png lecz o całej kadrze aktualnie jesteśmy wstanie zając 3 miejsce , a nawet 2 czy 1 rywalizując ze wspaniałą kadrą Austrii , Norwegi czy Niemiec .Polacy odnoszą sukcesy indywidualnie jak i w cyklu letnim , jak i w cyklu zimowym . Mam nadzieję że Kamil w tym roku zdobędzie medal w mistrzostwach oraz zajmie miejsce w 1 piątce pucharu świata i tego mu życzę :>

Jak według was wypadną Polacy ?

Jaki jest wasz faworyt do wygrania Pucharu Świata / Turnieju 4 skoczni ?

Wasz ulubiony skoczek ?

Ulubiona drużyna ?

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wierze w Kamila i myśle ,że chłopak da rade.Chociaż nie bedzie miał latwo Norwedzy ,Germani i Austryjacy tam też jest pare dobrych skoczków :)

Opublikowano

Jak malysz odszedl to wszystko zaczelo sie jebac .

Ja od kiedy mialem 4 lata to ogladam z tata skoki nawet raz bylem ogladac je na zywo ^^

No ale ten sezon jakos super sie dla naszych skoczkow nie rozpocza mam nadzieje ze bedzie lepiej .

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Stoch odpuszcza następny konkurs, myślę że później już będzie dobrze, zobaczycie.

nieregulaminowa sygnatura

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Stoch przegrał o 0.1 pkt w PŚ. Szkoda, ale wielki powrót. ;)

222270_462370987131549_1066654034_n.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie era skoków narciarskich skończyła się po odejściu Małysza, już mało kto teraz siedzi przed telewizorem jedząc bigos i kibicując. Ale widzę że jednak jest jakaś nadzieja, jak na euro :D

Opublikowano

Stoch odpuszcza następny konkurs, myślę że później już będzie dobrze, zobaczycie.

No i jak? Ktoś myślał inaczej?

Opublikowano

Teraz juz dobrze skacza, Kubacki, Stoch, Kot, Muranka, Mietus itd... Polacy z Norwegami i Austria maja najwiecej zawodnikow wiec to o czyms swiadczy, jutro turniej 4 skoczmi i zobaczymy co z tego bedzie, poczytaj sobie tez to:

http://sport.interia.pl/skoki-narciarskie/news-turniej-czterech-skoczni-kamil-stoch-liderem-licznej-polskie,nId,765794

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem pozytywnie zaskoczony ogólną postawą skoczów. Kiedy zobaczyłem Kruczka i Mateje jako trenerów, myślałem, że będzie katastrofa. Mimo, że można im zarzucić, iz trzymali okropny poziom, to wychowują tych młodych zawodników co brakowało za czasów Tajnera, gdzie liczył się tylko Małysz. Teraz mamy chociaż drużynę.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Jest bardzo dobrze, 2 miejsce w drużynówce, a ostatnie podium w drużynie było w 2002

@edit

Przepraszam, pomyłka zapomniałem że w planicy w 2009 mieliśmy też 2 miejsce chyba, bo ostatnio w 2002 ale chodzi o skocznie średnią

Opublikowano

Bardzo dobra postawa naszych skoczków. Owszem, gdyby nie zepsuty skok Miętusa byłoby 1 miejsce, lecz trochę pokory nam się przyda. Co za dużo to niezdrowo ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...