Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] KlauS :#

KlauS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni post w moim temacie był 5 listopada i jest zamknięty. Chyba mogę napisać zlecenie, prawda?

1321130875-U250803.png

Tematyka: Anime(japońskie, nie mylić z kreskówkami).

Wysokosc: Forum

Szerokosc: Forum

Napis/y: Bez.

Kolorystyka: Dopasowane do postaci.

Dodatkowe informacje od zlecającego: Najlepiej anime Fairy Tail, Ao No Exorcist, Death Note, Sword Art Online lub Magi. Jeżeli nie pasuje to nie trzeba.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@Kulencja

Ogółem praca dobra, ale według mnie tak trochę za kolorowo.

@Highlander98

1 praca jest chyba lepsza, ale mimo wszystko ten napis mi nie pasuje. Jednakże jest jest spoko.

Poszedł like do każdego, jeżeli chcecie to możecie spróbować znowu, ewentualnie "zedytować" swoją pracę.

Oczywiście dam lajki, a za tą co wybiorę mogę jakieś limity ustawić(byle nie perm) i dać 5 do profilu :P

QtiV6xY.gif

Opublikowano

@Highlander98

Ogółem to nie lubię napisów na sygnach, bo zazwyczaj ludzie na nich się skupiają +.+ A jak już chodzi o napis to bym bardziej go wtapiał(nie wiem jak się nazywa ta funkcja, ale chodzi mi o takie robienie tego napisu "przeźroczyście").

Ale jeżeli chodzi o czcionkę to znalazłem nie najgorszą, lecz nie wiem jak to będzie wyglądać na sygnie:

http://www.dafont.com/fuckyou.font

Nie obrażaj się za nazwę, nie wymyśliłem jej.

Napis "Klaus" na testowanych nie wygląda źle.

@Kulencja

Okej, więc czekam.

Nieee, jakoś źle. Jak popatrzyłem na tą pierwszą to teraz nie potrafię inaczej tego widzieć.

@down

Tak.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ładnie :P Jeszcze poczekam na odpowiedź HighLandera, bo miał zrobić sygne z czcionką wybraną prze zemnie.

Jeżeli jego praca też będzie super, użyję swojego pomysłu. Czyli parę sygn zmienia się co jedno wejście, taki trick.

Aha i czy Wy mi pozwalacie wycięcie kawałka i zrobienie na avatar?Nie planuję tego, ale tak się pytam na przyszłość jakbym miał ochotę.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Więc jak chcesz taką sama ale inny napis ? no to łap :) jak nie to powiedz co dokładnie zmienić i od razu avek[bez napisu] :

Wersja number #1 :

1353850619klaussa1a.png

and avek :

1353850634klaussa2.png

Wersja #2:

1353850650klaussa3.png

1353850667klaussa4.png

P.S - Nieźle dałaś granit i scaliłaś tylko myślisz no i widzę że dałaś tylko jedną texture czy tam dwie ,że jestem głupi ? :

rin_okumura_by_funky_emu-d4aa2oj.png

Przyjrzyj się :) KlauS

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Ajajajajajajaja!!! Za dużo tego :O

Zrobię tak. Każdemu dam jeden limit lajków i 5 do profilu.

Prac jest dużo i chyba każda mi się podoba. Użyję "triku" i zrobię tak, że sygny będą się wyświetlać co wejście to inne. Dopiszę wasze nicki do sygny.

Avatar na razie nie zmieniam, bo mi się podoba.

Zamykam i dzięki :P

@edit:

Dam limit lików jak "Moja zawartość" zostanie naprawiona. Ewentualnie chcecie szybciej to napiszcie na PW swoje posty.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...