Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

(PYTANIE) Wrota Epsilon

MPCbotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie do wrót Epsilon czy opłaca się je składać zależy mi na lf-4 :) latam na palladium i czy statek agis wystarcza czy pomyśleć nad zakupem citadeli . :) Za pomoc oczywiście dam +/LIKE

A i przy okazji ile energie mniej więcej do złożenia epsilona potrzeba.

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

ADMINISTRATORZY SĄ SPOKO TYLKO SIĘ ICH NIE DENERWUJE SPAMOWANIEM ........

Daj Like

:) Jeśli Lubisz moje posty1346581101-U331713.gif

Rejstracja na MPC 22.11.2012r

Opublikowano

1sze napewno sie oplaca, ale potem juz tylko zety trzaskaj bo lf4 ze skrzynek mozesz uzbierac:) a i zeta lepsza nagrode daje i havoki a aegis spoko starczy zwlaszcza ze sie sam leczyc umie

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

1sze napewno sie oplaca, ale potem juz tylko zety trzaskaj bo lf4 ze skrzynek mozesz uzbierac:) a i zeta lepsza nagrode daje i havoki a aegis spoko starczy zwlaszcza ze sie sam leczyc umie

Mam PBDO-bot i task na palladium jeden minus tego to że jak zaatakuje go jakiś alien to on nie orbituje tylko staj jak to inceptor to luz jak anchilator to ded :( i nie mogę zostawić go bez opieki jak zbiera palladium.

W moich postach Pomagam i liczę na +/LIKE :) Nie oczekuje niczego więcej..............................

Daj Like

Opublikowano

z epsilowon nie leca lf4? mhihi :) na 25 mialem 21 lf4 :) wiec powodzenia dla niedowiarkow ale taki wynik byl calkiem niezly jak w ciagu dnia mialem na 2 epsilony :) szybko lf4 lecialy tydzien i komplet byl :) a jak ktos nie wierzy jego sprawa ja tylko mowie fakt iz jak ktos ma fuksa albo jak ja sposob( watpie ze jeszcze dziala) to mu wpadaja ladnie .

Opublikowano

z epsilowon nie leca lf4? mhihi :) na 25 mialem 21 lf4 :) wiec powodzenia dla niedowiarkow ale taki wynik byl calkiem niezly jak w ciagu dnia mialem na 2 epsilony :) szybko lf4 lecialy tydzien i komplet byl :) a jak ktos nie wierzy jego sprawa ja tylko mowie fakt iz jak ktos ma fuksa albo jak ja sposob( watpie ze jeszcze dziala) to mu wpadaja ladnie .

A ile energi na epsilona zużyje mając 44/99 :) za pomoc Lubie to .

Daj Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...