Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Build Mesmera

Roxorrrr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam!

Z racji, że zdaje się, nikt wcześniej nie założył podobnego tematu, ja to robię :D

A teraz do rzeczy. Zapewne jest na tym forum osoba, która gra/grała mesem i ma już doświadczenie w owej postaci (mam taką nadzieje;d).

Więc moje pytanie, a raczej pytania brzmią:

1)Czy taki ktoś mógłby mi podać jakiś sprawdzony Build pod PvE?

2)Czy taki ktoś mógłby mi również podać Build pod PvP? Widziałem już jeden z połączeniem "sword-pistol/staff", lecz nie wiem, czy jest dobry;p

Z góry dziękuję za wszelką pomoc;]

Opublikowano

Pod PvP sprawdziłem ten:

https://www.youtube.com/watch?v=bv6KczSLx_A

i spisywał się dobrze, tylko trochę go pozmieniałem pod siebie, ale iluzje robły naprawdę nieziemski dmg :)

Staff to raczej kondycje, więc nie wiem jak to ma się sprawdzić z sword+pistol ^^ tak imo to nie ma zbytnio prawa bytu, ale kto wie ? może akurat ;p

Pod PvE raczej buduję się pod Greatsword i Sword+Pistol, a o resztę nie pytaj bo lepiej się do takiego chaosu nie przyznawać :)

Nie jestem jakiś pr0, ale mam nadzieję, że chociaż filmik z buildem PvP się przyda :)

@DOWN

Boże wybacz im ten spam połączony z reklamą. :(

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...