Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] bronie

Fuktak007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam mały problem przy tworzeniu serwera a dokładniej wprowadzaniu nowych broni.

Na czym polega mój problem:

Zassałem paczkę broni ze strony niżej.

http://bayfiles.com/...GeMGi/Ĺuki.rar

(W tym przypadku Łuki)

Wprowadziłem "Query" do bazy, wszystkie icon-y i item-y wprowadziłem do klienta, z edytowałem item list i item proto w locale_pl, spakowałem i podmieniłem pliki z plikami w kliencie i co ... :

mz2whbzd61fe_t.jpg

Widoczne są wszystkie ikony, widać także nazwy przypisane łukom, problem tkwi w tym że samych łuków nie widać. Łuk wyrzucony z ekwipunku (co widać na screenie) też jest nie widoczny.

Najlepsze jest to że wszystkie bronie które wprowadzałem do tego czasu ładnie się prezentują i wszystko jest w porządku.

Wg. mnie problem tkwi w pliku item tylko co dokładnie nie bardzo mogę rozkminić.

Siedzi może ktoś w temacie co temu może nie grać .. ?

Opublikowano

Nie dodałeś broni do item list w locale albo nie dodałeś ich do pliku item. Ewentualnie sprawdz czy odstępy w item_list byly robione przyciskiem tab a nie spacją.

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...