Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Definicje

Stick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema mogłby mi ktoś napisać co znaczy status konta :Pending?

To jest chyba np jak robisz acc i wpisujesz email [email protected] i sie lognjiesz na konto w warrock.net to nie musisz akceptacji klikac i wtedy pisz pending czy jakos tak a nie active jak klikniesz na emailu akceptacje to bedzie Status Konta :Active

Tak mi sie wydaje chociaz ja tak mialem ..

Pomogłem daj 5

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

<- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -- - - - - - - - - - ->

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano
Niemozliwe bo status pending mi sie zrobił jak bana dstałem i sie lognąć niemoge :/

No to ci mowie ja mialem od poczatku ana moim koncie nigdy bana nie bylo^^

@EDIT

Omfg prosze o zamkniecie tematu...

www.mpcforum.pl - Najlepsze forum o cheatach do gier online i nie tylko :)

warrockplayerym9.png15221.gif

.........................................d033441ba9246e5d.gif

Linkinparkfan.jpgmetallicafan.jpg

------------------------------------------------------------THE BEST-------------------------------------------------------

.............................................18706.png

kieebef.png

Opublikowano
Pending znaczy oczekujący ...

Czyli jesteś skazany na śmierć ale siedzisz w więzieniu i jest rozprawa w sądzie.

Tak to jest i to decyduje czy ban czy nie.

JAK POMOGŁEM DAJ 5 * PLOZZZ

To jest nieprawda bo ja nie zaakceptowalem linku to mialem pedding i cigle gralem ze statusem pedding i nie dostalem bana. Wiec nie wprowadzaj człowieka w błąd :/

Pomogłem daj 5 stars

Opublikowano

No ale jak sie zaloguje na warrock.net to obok pisze Your account has been suspended.

co to znaczy??

Znawca
Opublikowano

To jest prawda, nie tylko pending jest w statusem oczekiwania na potwierdzenie. Czasem oni Cię tak jakby banują i nie możesz grać, a masz status pending

EDIT@

Twoje konto zostało zawieszone

• Dodaj nową pozycję...