Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] TERA Online

wentyl655

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie czy na dzień dzisiejszy gra TERA Online jest płatną grą "P2P" chodzi mi o serwery EU, bo coś gdzieś słyszałem, że ma być FreeToPlay, ale właśnie nie jestem pewien czy to jest 100% prawdy. Dlatego mam nadzieję, że osoby które znają się na tej grze i wiedzą co nie co podzielą się tym ze mną :)

Z góry dzięki.

P.S. Wiem że taki temat już był, ale z tego co widziałem to z roku 2011.

beznazwy2co.png

"Życie jest piękne, życie kurewskie!"

Opublikowano

Nigdzie nie było podane, że TERA ma być grą F2P. W dalszym ciągu jest to gra płatna jednak ma spore problemy z populacja. Ostatnio było kolejne łączenie serwerów. Ta gra ma spore szanse aby przejść na freemium.

Opublikowano

Na US jest dalej P2P, jednak ma takie same problemu jak EU brak ludzi. Ta gra nie ma szans w P2P. Stawiam, że do końca grudnia będzie info, że przechodzi na F2P a raczej na freemium jak sw:tor :P Jeżeli jesteś zainteresowany tą grą to jest jeden prywatny serwer nazywa się GamezTera.

Opublikowano

Hmm no właśnie jestem że tak powiem bardzo "napalony" na nią bo trailer zrobił na mnie ogromne wrażenie. A możesz jakieś konkrety dotyczące tego serweru jak się na niego połączyć czy coś takiego. Był bym bardzo wdzięczny Ci za to :). O sw:tor właśnie słyszałem że dali na F2P bo nikt nie grał praktycznie :).

beznazwy2co.png

"Życie jest piękne, życie kurewskie!"

Opublikowano

http://www.gameztera.com/

Kliknij sobie na connect. Tam jest wszystko opisane co trzeba zrobić aby u nich zagrać.

W skrócie poczytaj sobie te pkt:

Account Registration

Download and Install Tera (For Full Client Download Only)

Connecting to Gamez Tera

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...