Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer 4fun

Xendi<<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tiaaa wiem że nie prosimy o serwery itp. ale niestety inaczej sobie nie poradzę a myślę że proszenie o serwery powinno być dozwolone bo np. ja szukam już około tygodnia i za przeproszeniem ch****a ponieważ forum jest zasypane prezentacjami 5 serwerów w kółko i w kółko spam i spam to samo, a te serwery też sie wcale niczym nie różnią. Dobra koniec mojego żalenia się, teraz opisze o co mi konkretnie chodzi miśki, chodzi mi o serwer na którym długo pogram nie że długo będe grał żeby pograć bo nie od tego są privy tylko sobie pogram z własnej przyjemności a konkretniej chodzi mi o serwer 4fun z tym że bez "dodatków" pokrótce opisze :

1. Wysokie raty ok 400-500% żeby jednak wbicie max lvl było dłuższe

2. Max lvl najlepiej 99, miło by było gdyby był np. 255 i do tego duzo mapek jesli juz tak owy bedzie + oczywiscie jakies ciekawe rajdy z predzialami lvlowymi najlepiej pod jakies fajne questy

3. System ulepszen, po prostu maże o czymś takim jak PL pp bojowy>tryton stalka>nieb. i koniec nawet jesli by byl ten 255 lvl to i tak moim zdaniem to eq by spokojnie styknelo, poniewaz fajnie gdyby byly questy z bonusami na postac cos w stylu biologa ale te misje tak 100+ heh

4. Bony, najlepiej niech wchodza max. bo jezeli ma to byc 4fun to bedzie to najlepsze rozwiazanie, najlepiej aby nie było np. 3k hp tylko pdstawowe 2k hp z pl i bony po 20% i abs 15% tak jak jest

5. Kostiumy i inne takie np. wierzchowce z PL bardzo mile widziane

Jednym słowem chodzi mi o teraźniejszą kopie polskiego metina ze wszystkimi nowościami z tym że bez ulepszaczy, max bonami, lepszymi ratami, latwym wbiciem skili no i te mapki z lvlem 255 to juz pp laa !

Sorki że troszke chaotycznie ale mi sie nie chce jakoś tak zbytnio pisać hehe sorkii ! ;* Jeżeli ktoś zna taki serwer bądź np. chce zrobić a nie ma pomysłu to myśle że taki właśnie serwer bd dobry, moim zdaniem bd to coś noo w pewnym stopniu nowego bo teraz jest od zajeban*a tych nowości co mnie osobiscie nudzi a jeden mieczyk jedna zbroja zdobyta na szybko a potem zwiedzanie nowych lokacji + wzmacnianie postaci bonusami z questów ;) Pozdrawiam :D

OsadaMt2 Tak Wiele Do Zrobienia, a Tak Nie Wiele Czasu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...