Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Body-1 ręka, 2 ręka ?

lechu228

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak pewnie wiecie jest to odwieczny problem w tej grze. Wiem, że miewacie różne zdania i opinię na ten temat, ale chciałbym abyście udzielili mi swoich porad ze swojego doświadczenia . Niniejszym chodzi mi o to, że bodym lepiej expić z konia i bronią dwuręczną ? czy może z buta i bronią jednoręczną ? ( chodzi mi tutaj o fms/rib ) i o exp na BO,v2,DT no i metki ( wiem, że rib tutaj byłby lepszy ), ale nie stać mnie na i riba i fmsa . Nie wiem co wybrać ;) . Expienie z konia i metki z konia ribem czy expienie z buta fms i z konia fms ?

Tak samo co do Eq- mam już fms dobrego, i śmiertkę dobrą i teraz myślę czy zbierać na normalne eq +9 ( ebo żelek itd ) czy zbierać już na eq full 5b . Co myślicie ? kupić normalne zacząć grać i z czasem przyjdzie czy robić od razu full 5b i zacząć grać dopiero ?

Opublikowano

Osobiście na PLu wolałem expić z konia z ribem, jeśli nie dajesz rady ze spotem to biegaj pod ścianę. RIB także lepszy na metki także masz tak jakby 2 w 1 :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Wydaje mi się że expinie, z konia jest dużo łatwiejsze i korzystniejsze więc polecam kupić riba...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Jeśli chodzi o samotny exp - doradzam nie używanie bojowca i posługiwanie się FMS'em. Masz wtedy możliwość używania skilli co jest na prawdę dużą pomocą. Jeżeli zaś expisz w PT na np. BO i macie lura - bez bojowca się nie obejdzie.

Opublikowano

2 reka exp 1 reka but pvp / oczywiscie expiac z buta fmsem bo ribem gorzej/ zbierac juz eq do expa 5b z hp krytem

Opublikowano

Z buta fms, z konia ribek. Jak już ogarniasz 2-3 grupki w v2 to lepiej z konia pod ścianą niż po 1-2 bez konia z fmsem(ribkiem z konia pójdzie dużo szybciej).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...