Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent do 1600 zł

Comed

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jako iż w grudniu kończę 18 lat, rodzice postanowili mi coś kupić, ponieważ nie chcę robić na razie prawka na auto.

Do wydania mam, prawdopodobnie 1600 zł - od samych rodziców. Do soboty mam czas żeby im powiedzieć co chcę mnie więcej od nich dostać. Mam problem, bo nie wiem czego chcę. Interesuję się grami, komputerami, ale nic z tych rzeczy nie chcę. Zaproponowali mi jakiś tablet, jednakże nie wiem czy mi się przyda.

Jakieś propozycję? :)

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Dj., dobry pomysł jednakże na "lepszym" sprzęcie do kompa zbytnio się nie znam. Jestem typem gracza który gra z myszką za 10 zł i klawiaturą za 15, słuchawki już lepiej bo za 35.

Prosiłbym o jakieś modele do tych słuchawek itp. ;)

45a1e9d714fa5.jpg
Opublikowano

Polecam Ci te słuchawki.

http://allegro.pl/x-kom-pl-sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-i2806379695.html

A i jeszcze coś by opić słuchawki. Czyli najebać się do nieprzytomności. Tak jak ja w każdy piątek :) Jutro piątek <3

simply.4557.gif

Opublikowano

Kup sobie skuter wpadnij pod samochód i o jednego idiotę będzie mniej który pyta się obcych ludzi co ma chcieć.

Opublikowano

Wiesz, ale jak masz troszkę hajsu, to czemu go dobrze nie wykorzystać ? :) Ze słuchawek najbardziej znane, używane na tureniejach etc. są Siberia V2. Z myszy, może jakiegoś Razera? Jeżeli grasz w MMO to Naga, jeżeli w FPS'y to nie wiem. Klawe też jakąś Razera. Chociaż klawe, może mieć za 20 zł, sam na takiej gram i piszę. Najlepszym wyborem będzie chociażby sam Headset, który zajebiście wygląda i dobry do gier. : )

he?

Opublikowano

A nie lepiej zmodernizować PC? Za 1600zł mógłbyś tak odpicować kompa że poszły by na nim najnowsze tytuły na full detalach w najwyższej rozdzielczości

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Jeżeli lubisz pograć w gierki na kompie typu Call of Duty, Battlefield lub inne, polecam Ci:

http://allegro.pl/mysz-mmo-razer-naga-molten-smycz-razer-wys-dzis-i2787104079.html

A także:

http://allegro.pl/klawiatura-razer-blackwidow-ultimate-2013-gratisy-i2789202494.html

Jeżeli chciałbyś pobawić się DJ'ostwem, to także polecam zakup sprzętu, lecz nie wiem czy wyrobisz się z 1600zł

Pozdrawiam.

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Kup sobie jakieś nowe, fajne Ciuchy, Jeżeli jesteś fanem gier, lub innych rzeczy, do kupuj coś w tym kierunku ;).

Ja np. kupił bym sobie nowy komputer, oczywiście nie za 1600zł, mowa o samych rodzicach, a dostaniesz więcej :).

Jak teraz nie masz pomysły to zaoszczędź tą kase, a może wpadnie Ci coś w oko no i zakupisz.

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Nie wydawaj takiej kasy na duperele typu słuchawki, super myszka do komputera, ponieważ te komponenty, równie dobre możesz kupić za parokrotnie niższą cenę i w dodatku rzucisz je w kąt. Może jakaś konsola lub wycieczka na wakacje ze znajomymi?

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Beats by dr Dre Studio i jeszcze Ci hajsu zostanie. Za tą resztę możesz kupić jakąś dobrą kartę dźwiękową.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Jak 18 lat, przełam się i kup za 900zł cinquecento lub seicento ze stajni fiacika a reszte wydaj na jakieś słuchawki jak lubisz muzykę. Reszta na wódke i benzyne.

elo

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu robił prawko, bo 17 stycznia wchodzą nowe przepisy i już nie będzie tak kolorowo *.*

Mi zostało 12 godzin jazd tylko i ciskam do WORDU na egzamin <3

Opublikowano

Rajzerki :3

HeadSet i Mysza i zostanie na smartphone'a jakiegoś, tablet Ci się nie przyda jeśli masz komputer i nie jesteś człowiekiem biznesu.

//Nie polecam fatalitek, miałem dwa razy w gejmingowej karierze i kuffa, nie dobre.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...