Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Hasło Komputera.

Roshti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako że mam słabe oceny, a Mama chce bym do lepszej szkoły poszedł, zrobiła mi hasło. Wie ktoś jak je rozszyfrować? Żeby sobie grać jak jest w pracy. :) Tylko normalnie porady :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Windows 7.

A tych co piszą że mam się uczyć, to uczę się. Mam te 2/3. Ale Mama chcę bym poszedł do dobrego Liceum itp :) A jako że rzadko się widzimy(więc nie wpisze hasła), to zmniejsza szansę na granie.. ;x

@Down: Spoko :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Aaa, to sorki na 7 to nie ogarniam za bardzo, więc Ci nie pomogę, jeszcze raz sorki za zaśmiecanie tematu :D

nieregulaminowa sygnatura

Pomocnik
Opublikowano

Możesz co najwyżej usunąć hasło ale wiadomo zauważy to matka .. xD.

Coś takiego nazywa się BOOT DISC czy coś w tym stylu. Wkładało się płytkę czy dyskietkę z tym "programem" i usuwało wszystkie hasła w komputerze.

@off Trochę współczuję mamy bo powinna dać Ci prawo wyboru. Ja mogłem samodzielnie wybrać szkołę i zawsze mi mówiła "Uczysz się dla siebie , a nie dla mnie" :P Taki tam offtopik xD

sygnary.jpg
Opublikowano

Możesz co najwyżej usunąć hasło ale wiadomo zauważy to matka .. xD.

Coś takiego nazywa się BOOT DISC czy coś w tym stylu. Wkładało się płytkę czy dyskietkę z tym "programem" i usuwało wszystkie hasła w komputerze.

@off Trochę współczuję mamy bo powinna dać Ci prawo wyboru. Ja mogłem samodzielnie wybrać szkołę i zawsze mi mówiła "Uczysz się dla siebie , a nie dla mnie" :P Taki tam offtopik xD

Mama*, Szacunku do Rodziców ;)

No tak, ale wiesz, obiecałem że będę się dobrze uczył. :P

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Hirens boot cd na usb albo plytce, odpalasz odpowiedni programik pod windowsem pe, dodajesz sobie usera z uprawnieniami admina i tyle.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...