Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto.

kwl262

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dziś zostało skradzione mi konto w grze SeaFight. Konto warte było ok 1500zł. Według mnie ktoś szpiegował u mnie na komputerze: gdy zmienił sie e-mail konta przeglądarka chrome zaczęła wiariować potem były 2 restarty same komputera i wyskoczył blue screen. Szukam kogoś kto pomógł by mi odpłacić się złodziejowi jak i pomógł odzyskać konto. Kolega miał podobną sprawę i dało się namierzyć złodzieja.

Kto może pomóc proszę o kontakt tutaj lub na gg: 10098228

Zapewne zły dział lecz nie wiedziałem gdzie to dodać.

Opublikowano

Hmm masz jakieś dowody ze to było twoje konta ?? To pisz do BP bo to chyba tez jest BP gra . A jak nie to chyba jeśli masz dowody itp to na Policje można iść tak mi się zdaje . Ale to od pewnej ceny konta ścigają za takie coś. Jeśli to był serio jakiś "haker" to małe szanse na namierzenie .

175001456602037225492.gif

Opublikowano

pisz do BP z swoim id konta z jakimiś ss'ami z gry jakimiś płatnościami itd. oni wyślą ci e-maila o tym że masz iść z tym na policje a policja da ci "kwitek" któremu zrobisz sfit focie i wyślesz BP i sprawa będzie się ciągnąć wiele miesięcy aż w końcu dasz sobie spokój i powiesz " zmarnowałem życie dla jakiejś gry" :)

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

@up może nie miesiącami, ale jakiś czas sprawa się pociągnie, ale coraz więcej takich spraw ma wyższy wskaźnik wykrywalności.

Idź na policje, a oni już powinno Ci poradzić co robić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...