Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5][24 slotów][Survival][Frakcje][NO-WL][WOJNY-GILDII] FightCraft

absolwentppt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: grobi22

Premium: JEST!

Dlaczego ty masz byc dodany?: Prowadziłem z kolegami własny server, byłem tam adminem. Ogarniam większośc komend, a już napewno te niezbędne. Jestem koleżeński, potrafię dogadać się z innymi. Często bywam na serverze. Chciałbym pomóc w utrzymaniu na nim porządku i ładu :)

Cos o sobie: To tak: Jestem Wojtek, mam 14 lat. Interesuje się piłką nożną :P W minecrafta gram od alphy. Chyba to tyle :D więcej wam nie powiem :ninja:

Kontakt: GG - 2549308

Skype - grobi22

KidMod czy Moderator ?: Obojętnie :) chociaż wolałbym być Moderatorem :)

Możesz wspomóc serwer?: Mogę go reklamować, sprowadzić kumpli, ale z pieniędzmi troche krucho :( Z resztą już sprowadziłem na server 4 osoby :D Na 100% będzie ich więcej :)

Opublikowano

Witam!

Chciałbym złożyć skargę na administratora MrKidon.

Buduje on za pomocą GM'a. Daje itemy swojej gildii. Wczoraj Kinga rozdawała darmowe BLOKI DIAMENTOWE! Jest właśnie w gildi razem z MrKidon'em. Skoro prawie nikt z ich gildii nie jest chociażby w Top3 mcmmo to jakim cudem mają tyle diamentów!? Oczywiście to nie wszystko. Każdy z nich biega w zenchantowanych diamentowych eq.

P.S. Przepraszam, że piszę skargę tutaj ale nie mogę dodać jej na forum servera. Wyskakuje jakiś error :P

Proszę o rozpatrzenie skargi :)

Grobi

Opublikowano

spooooko serwer serdecznie zapraszam na niego !!!

Nick w grze: Schewrot

Premium: nie mam!

Dlaczego ty masz byc dodany?: Posiadałem swoj serwer oczywiscie padł brak sponsora, widze ze ten serwer czeka na mnie noi bede dobry modem oraz oczekiwuje na wyzsza range :D

Cos o sobie: To tak: Jestem Marcin, mam 17 lat. Interesuje się piłką ręczną :P W minecrafta gram od alphy.

Kontakt: GG - 19477512

Skype - grobi22

KidMod czy Moderator ?: Obojętnie :) chociaż wolałbym być Moderatorem :)

Możesz wspomóc serwer?: Mogę go reklamować, sprowadzić kumpli, moge placic jakas skladke ;] Sciagne wiecej ludzi na serwer !

Opublikowano

Nick w grze: KamilOsK

Premium: Neima

Dlaczego ty masz byc dodany?: Ponieważ jestem ogarnięty i Chciałbym pilnować serwera przed cziterami

Cos o sobie: Mam na imię kamil lubię grac w piłkę nożną i interesuje się autami .

Kontakt: Skype,ts3,gg

KidMod czy Moderator ?: Moderator

Możesz wspomóc serwer?:Mogę pilnować serwera przed cziterami,moge załatwić reklamę,

Opublikowano

nick w grze:Blodhram

premium:nie

dlaczego ty masz byc dodany?:jestem bardzo pracowity nie klne jestem przyjazny dla innych graczy niedaje mute za byle co albo dla zabawy

Cos o sobie:.Mam na imię Klaudiusz mam 15 lat jestem pracowity gram w minecraft 1 rok jestem przyjaznym,optymistycznym i dobrze wychowanym człowiekiem

Kontakt:nick skype:Blodhram

KidMod czy Moderator ?:Moderator

Możesz wspomóc serwer?:jak coś zaczne to kończe i nie robie sobie jaj z innych graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...