Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xxx

kto_ty?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszyskich. Od niedawna zajołem się pvlvl . I mam dla was pytanie. Czy ktoś chce żebym nabil mu lvl to proszę pisać na pw lub gg: 34902985.

Wycena lvl:

1-20 lvl --> 10 zł

20-40 lvl---> 25 zł

40-60 lvl --> 45 zł

60-75 lvl ---> 65 zł

To jest moja wycena kont np dajecie mi pasy do 1 lvl i mówicie jaki mam wbić .... wysyłacie kase i ja wam wbijam ...

Nabicie 75 lvl i jak mam cZas zajmnie mi 1,5 tygodnia. Więc to jest wasza wola co zrobicie....

PS: Proszę nie usuwać tego postu z racji, że takiej akukcji nie mogłem zamieścić na allegro...

Opublikowano

Dlaczego nie mógłbyś wystawić na allegro? Kto może mieć pewność, że go nie oszukasz?

33983.png
Opublikowano

No i po co to kupywać .

Jak wiadomo że i tak konto zostanie zbanowane za używanie hacków .-.-

Hack to hack .

Jeszcze płacić za bana -.-

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Nie nie

Bo przy tym ja robie nx cash i zmieniam nick po 40 lvl. Bo wiem od którego zaczynaja konto obserwować

Opublikowano

Tak napewno.

A ja to [GM]NXAres -.-

Zrozum że konto hackowane/nabijane prędzej czy później zostanie wykryte i ukarane.

Ale rób co chcesz.

Tylko debile za przeproszeniem dokonają z tobą transakcji :/

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...