Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piractwo a DarkOrbit

evilpolskahehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

< Piractwa nie popieramy >.
Użytkownik ?nonymous edytował ten post dziś, 19:56

Pisałem wcześniej czy jeżeli jest sposób by latać na PBDO-Bocie bez licencji, bez pobierania żadnego syfu (czyt. cracki) to można go opisać na TYM ŻE forum. Odpowiedź dostałem jasną, jeżeli bez żadnego pliku, można. Tak więc uczyniłem i napisałem tutaj o bugu. Więc dlaczego mój temat został zamknięty za "PIRACTWA NIE POPIERAMY"? Skoro to "sposób" a nie "crack".

Więc, Anonymous musisz zamknąć tematy o botach. Wszystkich. Boxybot,Kbot,Ibot,programy wspomagające grę, idąc Twoim tokiem myślenia to piractwo.Okradają firmę BigPoint dając korzyści graczom, przez co firma BigPoint traci potencjalnych klientów.

Idąc dalej tym tokiem myślenia, te forum nie powinno istnieć.

evil.

#edit.

"okradanie" BUGIEM program jest zły a "okradanie" gry botami i BUGAMI jest ok?

Opublikowano

co racja to racja ;] wiem o jaki sposób chodzi [jakby ktoś chciał to PW] i jak dla mnie to nie jest żaden crack więc Anony to był twój głupi błąd ;]

btw...

300 postów ! :D jestę userę :3

WxLme.png

By. Cristiano

:D

Opublikowano

Od kogo pozwolenie było? Jak dla mnie twój temat to sposób na omijanie licencji, co jednoznacznie nazwałbym piractwem.

A od wyjaśniania zapraszam na Prywatną Wiadomość, forum nie jest od tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...