Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOPA I PIPA zablokowali mi neta

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam właśnie teraz zablokowali mi internet i pisze że musze zapłacić 100 euro jak narazie jestem na trybie awaryjnym mam 43 godziny na zapłacenie im inaczej mam po windowsie zablokowali mi ip na nim gdy go włączam nawet bez neta to ciągle wyskakuje to samo okno nic się nie da robić jak teraz to jestem na trybie awaryjnym.Prosze o pomoc!

Opublikowano

To fake. Pobierz CCleanera i wyczysc nim kompa z wirusow i innych smieci. Gdzies tu byl poradnik jak go usunac ale nie moge go znalezc. Pod zadnym pozorem nie plac im!

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

CCLeanerem wirusy wyczyscic ma? ja pierdole, nie ogarniam cie

cclener nie jest antywirusem, malwarebytes antimalware, to wirus pewnie jakis, najlepiej format przy takiej sytuacji

Opublikowano

Ccleaner wyczysci komp ze smieci i mozna przeczyscic nim fejestr. Gdzies czytalem ze tego wirusa usunac mozna tylko Ccleanerem i odkurzaczem. Przeskanuj nim kompa i usun wszystkie smieci ktore ci znajdzie.

ou7821.jpg

Opublikowano

Antywirus tego wirusa nie wykrywa ;) Dziekuje, dobranoc.Zyj dalej w swoim swiecie. Czytalem o tym na jakims znanym portalu informacyjnym i na mpc z reszta tez.

ou7821.jpg

Opublikowano

Antywirus tego wirusa nie wykrywa ;) Dziekuje, dobranoc.Zyj dalej w swoim swiecie. Czytalem o tym na jakims znanym portalu informacyjnym i na mpc z reszta tez.

To słabego anty wirusa masz.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

za dużo baśni/bajek.

Opublikowano

Wirusy można usunąć tylko ccleanerem i odkurzaczem? kurwa, nie moge z ciebie.

<japierdole> Kolejny ograniczony idiota. Kto powiedział, że Cleaner usunie vira - ? Cleaner ma usunąć go z autostartu - uprzedzam docinki i pytania - Nie ms configiem nie idzie tego usunac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...