Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z komputerem

Spluer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam mac'a.. Wczoraj po zawieszeniu się komputera, wyłączyłem go przyciskiem do restartu.. Po włączeniu go, bardzo długo się ładował, lecz się włączył, dziwnym trafem otworzyłem grę i przeglądarke, a w tym multum okienek i znów mi się zawiesił, musiałem go znów zrestartować tym guziczkiem, i w tym właśnie tkwi problem. Do dziś go nie moge włączyć, na początku pojawia się jakby coś się ładowało, a następnie logo Apple i kółeczko kręcące się (tak jakby normalnie się odpalało), lecz one się kreci w nieskończoność. Da się to jakoś naprawić? Zupełnie nie wiem co się stało, coś z dyskiem?

PS.

Poczytałem, podobno jest to wina dysku twardego (cena 1000zł+ :/), lecz jeśli macie jakieś propozycje co mogę zrobić, piszcie.

@down

ja pierdole, ty czytaj, a potem pisz.

Opublikowano

@up HaHa hahahahahhahahahahahahhahahahahaahahahhahhZhhHhhahahhahahahahahahhahahahahahHhHhhHahahahahahahahahhahahahahahaha

Reisnstal windowsa na macu hahahahahhahahahahahahhahahahahaahahahhahhZhhHhhahahhahahahahahahhahahahahahHhHhhHahahahahahahahahhahahahahahaha

Idź do serwisu najlepsza posunięcie to jest.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

No właśnie dziś dopiero to się stało, więc niezbyt miałem czas, ale w wolnym czasie na pewno pójdę.

Czekam na propozycję, może ktoś coś mądrego powie:P

@down

skończ się ośmieszać, jakby kondensatory padły to by mi czasami odpalał, a ten w ogóle nie chce..

idź graj dalej w tego metinka ;3

Opublikowano
Opublikowano

Zauważyłem teraz, że gdy chciałem sprawdzić stan naładowania tymi diodami na spodzie mac'a to zamiast normalnie to pokazywać to jedna z nich miga przez chwilę, a nigdy tak nie było..

Mówie o tych diodach, tylko na spodzie:

diody.jpg

Opublikowano

Spluer wysłałem ci na PW gdzie możesz sobie poszukać co to może być.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...