Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót Na PL

MojePoleOjBoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam chęc zagrać na PL Na kronosie mam ninje 32 lvl z 20kk może tam być :) I czy opłaca mi sie grać na M2BOB czy może samemu

Od razu mówie że dziennie przed kompem siedze max półtorej godziny(Nauka ważna rzecz :P) Więc grać na tej ninji czy zakładać nową postać i na noc zostawiać na bocie?

*Nieregulaminowa sygnatura

Bywalec
Opublikowano

Jeśli masz tylko i wyłącznie 1,5h dziennie, to Ci się nie opłaca wracać.

Zagraj sobie na serwerach prywatnych, MEDIUM lub EASY.

Opublikowano

Zrób postać - wojownika mental'a, zatrzymaj się na 18lvl, zrób eq+6/7/8 i posiedź w lochu małp (użyj M2bob'a). Gdy zarobisz Yang - kup/zrób sobie EQ na ninje i zacznij przyjemną grę.

Opublikowano

Jeśli masz tylko i wyłącznie 1,5h dziennie, to Ci się nie opłaca wracać.

Zagraj sobie na serwerach prywatnych, MEDIUM lub EASY.

Grałem na serwach typu Xenox Pandora ale szybko sie nudzą ale na PL moge codziennie 1,5h expić i na noc M2BOB załaczać a w weekend cały dzień moge wiec chyba troche osiągne :)
*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

zrob na m2bobie z 5 postaci 30 lvl na fb

potem jak zarobisz na malzach kup eq ninja do pvp i sie bawidz 1,5 h dzienie w pvp :D

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

Na bocie polecam ustawiać mentala z dwuręką. Najlepiej loch małp, imha, dzikusy albo ezoty w świątyni(bodzie, poli, sun zi, języki, combo, inst. jeździectwa i oswajania)

Opublikowano

Masz troszke, mało czasu ale jak dla mnie nie opłaca się grać na bocie, ponieważ to jest gra na chwilke pograsz max tydzień i złapiesz zapewne bana. Tak, jak już ktoś napisał dorób się a potem się weź za gre polecam dobić 30 level i cisnąć na FB (na małżach bardzo szybko się zarabia, chodz na FB też jest duża szansa na Bana zrób noob psotac)...

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

Ja bym poczekał do następnego roku jak połączą serwery, inflacja znacznie spadnie i będziesz miał lżej grać :)

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Bardzo dobrze, że je połączą. Więcej ludzi, więcej kontaktów, ceny znowu drastycznie spadną, więc trzeba magazynować, heh.

Graj na M2Bobie. Ogólnie PL teraz się nie opłaca, większość woli iść na privy i nawet sprzedawać konta, gdzie ceny naprawdę potrafią być wysokie za postaci.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

zdecydowanie zostawiaj postacie na m2bob do 30 potem FB w noc albo dwie mozesz dorobic sie na eq z hp i co chcesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...